Не ни знам кога ми е точно колоквиумот, да се распрашам утре на факс па да ви кажам. Мојт?23ти по се изгледа, попладне накај навечер.
Иначе кај би иделе?
Не ни знам кога ми е точно колоквиумот, да се распрашам утре на факс па да ви кажам. Мојт?23ти по се изгледа, попладне накај навечер.
Некое добро место исплатливо за сите. Отприлике било така до сега, без некои фенси шменси ствари. Шо е до мене, само да нема некоја прегласна музика да се блееме ко телиња.Не ни знам кога ми е точно колоквиумот, да се распрашам утре на факс па да ви кажам. Мојт?
Иначе кај би иделе?
Ако е место со бели циганки, хабибиња, не идам да си кажам. Шала, битно е друштвото. Ќе ве известам утре.Некое добро место исплатливо за сите. Отприлике било така до сега, без некои фенси шменси ствари. Шо е до мене, само да нема некоја прегласна музика да се блееме ко телиња.
Локација ?23ти по се изгледа, попладне накај навечер.
Локација ?
Некое добро место исплатливо за сите. Отприлике било така до сега, без некои фенси шменси ствари. Шо е до мене, само да нема некоја прегласна музика да се блееме ко телиња.
Damn it. Тоа ме исклучува мене...Сеедно ми е мене. Битно луѓето да се нормални, а не лудаци.