Смртна казна за педофили

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Смртна казна,секако.Како може бре да ти е страв детето на училиште да го пуштиш.Еве последно премногу сум запрепастена од денешниот настан.Јас верувам дека тоа е така затоа што човекот е умоболен ццц (punch) Неиживеани идиоти.Во Кина ги убивале на плоштад т.е ги стрелале пред сите.Ама македончето е премногу добро и затоа тоа барем во наредните 50 години кај нас нема да се реализира.
Офф-топик:има регистар на педофили www.registarnapedofili.mk Гнасни се за гледање фуј :x
Кај им најде имиња за да ги видиш ? :D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Не сум за смртна казна од причина дека parvati ги заведува малолетничките на форумов, и не можеш да предвидиш шо можит да напрајт утре, заутре. А тој е добро чоече и не е добро да го погубат.

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Вториов случај е кај мене во населбааа (:|
До пред некое време во Карпош шеташе психопат избеган од Бардовци и силуваше што стигне,имаше полиција на секој ќош и никако не можеа да го фатат.Пред некој ден беше најден мртов човек кај мене пред зграда,сега уште ова ми требаше да го прочитам :ladno
За ваквиве болесници самоо доживотно измачувањее (punch)

• Ми се допаѓа
Реакции: smeker and kizzo

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Знаете на кој начин работи шумската полиција ?!
Те фаќаат со дрва .. Ако носиш дрва во кола ТИ ЈА ЗЕМААТ КОЛАТА , ако носиш дрва на магаре/коњ ТИ ГО ЗЕМААТ САМАРОТ , ако носиш со количка ти ја земаат количката .. и т.н .. па ќе ти пишат казна , ќе ти ја земат и моторката .. можно е и затвор да падниш.
Е сега што сакам да кажам.
Ако збориме за смртна казна на педофилите не би се сложил јас лично, казната би можела да биде вака ..
Со делот од телото што е извршено громорозното дело.. ДА БИДЕ ОДСТРАНЕТО ОД НЕГО *едноставно како да менуваш пол без анестезија* едно добри 25-30 години затвор .. па се надевам дека би им дошол умот *АКО ПРЕЖИВЕАТ*

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
Знаете на кој начин работи шумската полиција ?!
Те фаќаат со дрва .. Ако носиш дрва во кола ТИ ЈА ЗЕМААТ КОЛАТА , ако носиш дрва на магаре/коњ ТИ ГО ЗЕМААТ САМАРОТ , ако носиш со количка ти ја земаат количката .. и т.н .. па ќе ти пишат казна , ќе ти ја земат и моторката .. можно е и затвор да падниш.
Е сега што сакам да кажам.
Ако збориме за смртна казна на педофилите не би се сложил јас лично, казната би можела да биде вака ..
Со делот од телото што е извршено громорозното дело.. ДА БИДЕ ОДСТРАНЕТО ОД НЕГО *едноставно како да менуваш пол без анестезија* едно добри 25-30 години затвор .. па се надевам дека би им дошол умот *АКО ПРЕЖИВЕАТ*
можи се сложувам со пријателов

• Ми се допаѓа
Реакции: ComputerService

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
http://forum.crnobelo.com/threads/Смртна-Казна.1561/
Малку е слична темата.
Ке го споделам истото мислење од таму.
Кои сме ние да судиме кој заслужил да живее а кој не,против сум се разбира.
само еден одредува кој колку ке живее.
Што ако некому му се суди дека е виновен и го погубат а отпосле испадне дека не бил виновен?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
На денешно време нема фалш .. фалшовите беа едно време . ако човекот извршил полов напат врз дете .. го повикуваат детето го повикуваат осомничениот .. знаеш после како оди .. и откриваат :D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
http://forum.crnobelo.com/threads/Смртна-Казна.1561/
Малку е слична темата.
Ке го споделам истото мислење од таму.
Кои сме ние да судиме кој заслужил да живее а кој не,против сум се разбира.
само еден одредува кој колку ке живее.
Што ако некому му се суди дека е виновен и го погубат а отпосле испадне дека не бил виновен?
Си пукаат после у кољено бре и ич уво не ги чуе.

Конкретно за темава, смртна не, но казна посекако да. Казна од типот кастрација е најдобро. На второ место е санаториум, апсаана - као товар на системот.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Можда не со полови напади или ватевр ама педофили како педофили постојат, а богами и ни се множат по форумов, така да не би се изјаснувала за џабе кога неможеш ништо да направиш да ги спречиш да им се удвараат на децава :unsure