Слатки или провокативни девојки?

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
зависи тука спаѓаат и некои други фактори некои природно си се слатки а некои се трудат да бидат такви ама јбг не му успева.. сепак би играл на слатки девојки.. if you know what i mean ;)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Се декларирам како сепиосексуалец пред се, значи најбитно ми е девојката да биде интелегентна, паметна и страшно ме привлекува ако е добар оратор со огромен вокабулар (се разбира и на човек да личи).
Слатките и провокативните се само нианса различни, скоро идентични, затоа нема некоја разлика во анкетата.
Слатките девојки можат да провоцираат , односно провокативните можат да бидат слатки.

За покомпетентен одговор поставете слики , ќе одговараме со А или Б.

KaMa(

Полноправен Член
1 јули 2012
42
32
18
Слатки. Тогаш кога не сакаме провокативни.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Она што е слатко во ист момент може да биде провокативно и обратно.танка е линијата помеѓу двете..

• Ми се допаѓа
Реакции: Tedii and Anakin

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Јас многу сакам жени !!! Сакам интелегентни, реализирани жени кои знаат што сакаат , знаат кои се...убавината е дискутабилна и затоа нема да говорам за тоа, но не сакам нападни жени..или премногу провокативни....најмногу ја сакам едноставноста( а сепак толку богата од внатре) на некои жени и нивната грациозност и смиреност.