Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Најчесто кецовите сум ги добивал на спектакуларен начин. Или нешто ќе го чачнам професорот, или ќе напраам некоја глупост на час или ќе ме зачека во небрано и ќе биде урнебес од часот. Сеа од како сум на факултет ми е криво што не може да пишуваат кецови... па кецот не е отцена за знаење, тоа е заради поведение (читај бесен г**)...
Во основно си бев 5,00,а во прва година средно на полугодие бев одлична 4,78,а завршив со 5,00.Најслаба оценка на тест ми била 3 на 2,а во дневникот 4.
Ја 5 ки имав само по физичко, ликовно и музичко друго се 2 , 3 и по некоја 4 ама за крај на годините зборам, а инаку секогаш прво добивав кецови за да после имав што да поправам. Немам навика за учење и до ден денес т.е ако ме интересира а ретко нешто да ме интересира си учам ама ретко, еве и на факултет буквално два три саати пред испит/колоквиум учам и одам да полагам па не сите испити но повеќето ги положувам ама па и многу памтам уствари ја пола материјал па и повеќе го учам само од предавањата е во случај да ме интересира нели и после само си го повторувам.