Серии - Општи дискусии

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
првите така ми изгледаа.. кога ке имам време ке се обидам да ја изгледам
засега едни од најдобрите серии ми се Lost,The Wire,Oz,Six Feet Under,Sons of Anarchy,Breaking Bad...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
првите така ми изгледаа.. кога ке имам време ке се обидам да ја изгледам
засега едни од најдобрите серии ми се Lost,The Wire,Oz,Six Feet Under,Sons of Anarchy,Breaking Bad...
Зашто Lost?
И мене ми беше супер серија, се додека не видов како заврши и се изнервирав. Уствари последните неколку епизоди ич не ми се допаѓаа.

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
Лост имаше добра приказна,многу ликови уште во прва сезона и секој од нив посебна приказна.многу мистерии и ми се допагаше островот кај што снимаат,,повекето други серии се во големи градови

ти изгледа доста ги следиш Ејџ Би О
почни да ја гледаш The Wire или Oz ;)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
GoT е предобра серија, значи стварно. Е сега ако не ти е по вкус тогаш во ред, мене на пример ми е супер. Не може да не се случува ништо, во секоја епизода има по нешто интересно.
GoT, Breaking Bad, Boardwalk Empire и Sopranos се најдобрите серии некогаш направени. Ова другиве се дааалеку позади. :)
Не хајпај и ти. ГоТ е срајне до 7 епизода или 8 од прва сезона. Во последните епизоди од прва сезона почна да се развива добро. Пет пати ги гасев првите епизоди додека да ги изгледам.

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
Не хајпај и ти. ГоТ е срајне до 7 епизода или 8 од прва сезона. Во последните епизоди од прва сезона почна да се развива добро. Пет пати ги гасев првите епизоди додека да ги изгледам.

тоа го зборam и ја ... ја после 3 та епизода ја избришав 1 сезона (толку имаше и излезено) :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Како да не, баш е супер од почеток додека се запознаваш со ликовите, кој со кого е, кој против кого и се тоа. Ваква серија не може да ја гледаш од 8ма епизода. Не зафркавајте GoT е најдобрата серија, од почеток па до крај.

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
7/10 ми се гледани ликовите погоре и да требало Волтер да биде на прво место
После него Дон Дрејпер од Мад Мен ,Наки Томпсон,Џекс Телер ... :zelen:zelen:zelen