Секс на прв состанок или не?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Electra па зарем не знаеш во каква држава живееш ?!
Па тука комшиите знаат кога си бил/а на мочање ,а не па секс да имаш на јавно место или нешто слично , баш напротив јас секогаш сум давал и ќе им давам во иднина дознаење на комшиите и оние кој јадат свој леб ,а туѓо гајле берат :D:cool:( кучиња што лаат ) па јас највеќе ги сакам нив , штом те зборат тоа е убаво ! ;)
Јас и кога ќе ме застанат такви маалски новинари секогаш им давам изјава во детели баш онака безобразна ... уфф обожавам , па пак нека прашуваат :kafe ;) :cool:

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
@Electra па зарем не знаеш во каква држава живееш ?!
Па тука комшиите знаат кога си бил/а на мочање ,а не па секс да имаш на јавно место или нешто слично , баш напротив јас секогаш сум давал и ќе им давам во иднина дознаење на комшиите и оние кој јадат свој леб ,а туѓо гајле берат :D:cool:( кучиња што лаат ) па јас највеќе ги сакам нив , штом те зборат тоа е убаво ! ;)
Јас и кога ќе ме застанат такви маалски новинари секогаш им давам изјава во детели баш онака безобразна ... уфф обожавам , па пак нека прашуваат :kafe ;) :cool:
Ако, само вие правете си хроничниот неебитис да ви е интересен. (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Уствари незнам дали може да се каже и рачуна тоа за прв состанок...
Денеска со интернетов и месинџериве со камери, не иде баш тоа така. Ок, прв состанок во живо...ама не можеме и контактот дотогашен на интернет да го игнорираме потполно. Инаку (најчесто)како би се согласиле да излеземе во живо во тој случај?
Мада има и некои храбри што преферираат бјајнд дејтови со мачка у врејќа.:rofl
Али повекето се поприлично попалени еден за друг веке и пред да направат рандеву во живо па следствено од тука...why wasting a precious time:giggle

Последна промена:

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Бреее, све млади луѓе со младалачки погледи кон сексот.

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Ама вие не разбирате, овде се работи за Чист секс, незагаѓен љубави.....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

khz777

Староседелец
20 септември 2014
105
69
1,028
31
Argentina, Buenos Aires
Е каако не.. Хемија. Во ред не велам дека не игра улога, ама може да се воздржи човек..
Колкава и да е хемијата ко ќе осетиш сигурност, тогаш легнуваш..
Бар ја така напрајв.. Го мачев една год ама му се исплати :giggle:zelen
Како што реков ако не гледаш на жена само како фигура за тие работи со задоволство ќе ја чекаш.
а сиг сум дека уште има такви момци :cool:
Такви момци се изумрен вид.Посебно на нашата територија од 2 милиона 0.2% се такви .

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Такви момци се изумрен вид.Посебно на нашата територија од 2 милиона 0.2% се такви .
За какви момци мислиш дека се изумрен вид??
Да речеше женски што се чуваа за прва брачна ноќ се изумрен вид....ама вака не разбирам.
Нема бе што да се чека, а била прва вечер или десета, исто му доаѓа....ај сега нека горат страсти ама ќе трпиме за лепе очи..глупости живи:eek
Многу сум радознала ти во кој вид мажи спаѓаш?? Како што си срамежлив и со по два три збора, богами, на трета брачна ноќ....:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Јас па се каам што не се сексав со дечко ми првата вечер, толку бевме возбудени, обземени од страст, толку многу искри летаа тогаш, ама си викав ај да не претерувам, помал е од мене, да не го уплашам.
Верувам дека сум го пропуштила најдобриот секс што сум можела да го имам, ама тоа е

• Ми се допаѓа
Реакции: corki and misterija