Преголем срам беше ова за Бразил. Толку пари вложени во светсково за организација и за се а пола земја им живее на улица, тие губат 7:1 од Германија пред 80 илјади. Отсуството на Нејмар и Силва се примети одма уште на почетокот, многу лесно Германците си правеа шанси и после првиот гол тргна возот веќе
. Одбраната на Бразил како да ја немаше, 4 брзи голови примија а не направија ниедна шанса. Германциве па играа како на дроги да се, изгледа дека долго чекаа да се реваншираат за поразот во 2002. Според мене колку и да викав дека Нејмар е глумец сега премногу фалеше, да играше он можеби немаше да биде вака. Толку бев сигурен дека ќе победат баш заради тоа што им фалеа 2ца добри играчи и дека ќе бидат помитивирани за победа ама тоа е, никако да го прекинам баксузот
.
Аргентина остана последната од Јужна Америка која ќе има шанса за титула. Искрено колку и да бев баксуз до сега мислам дека оваа утакмица ќе ја погодам. Можеби мал проблем е отсуството на Ди Мариа ама сепак тука е Меси да му покаже на Робен како се игра фудбал без глумење. Заради најјаките навивачи на светсково и заради баксузот мој кој мора да престане, утре Аргентина победува. За финалето ќе видиме, ама мислам дека време е да си се врати трофејот таму каде што бил најдолго
.
Најубав аватар си имам сега
.
Ајдееееееее, нов аватар , само не се договоривме колку време..
1 недела мислам дека е доволно
, затоа што ако е повеќе а ја изгубам и другата кладба многу ќе ми се фати
.