Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Чиле им држи лекции на шампиониве. Иако навивам за Шпанија (а и можеби тоа е баксузот :zelen) не заслужија да ги поминат групиве, против Холандија беа тапа ама сега се бетер. Браво за Чилеанциве. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не само што испаѓаат туку ја повлекоа и Австралија со нив. Да победеа ќе имаше шанса и за Јединак и друштво :cool:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не само што испаѓаат туку ја повлекоа и Австралија со нив. Да победеа ќе имаше шанса и за Јединак и друштво :cool:
Грешка си мислам, Австралија ќе требаше да ја победи Шпанија а и да ја победеше Чиле ќе треба да изгуби од Холандија, уствари и тоа да се случеше пак немаше шанси Австралија зашто ќе имаа исто бодови со Чиле а тука Чике е подобар. Мислам дека е вака, можеби и јас грешам :zelen.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Грешка си мислам, Австралија ќе требаше да ја победи Шпанија а и да ја победеше Чиле ќе треба да изгуби од Холандија, уствари и тоа да се случеше пак немаше шанси Австралија зашто ќе имаа исто бодови со Чиле а тука Чике е подобар. Мислам дека е вака, можеби и јас грешам :zelen.

Гол разлика одлучува на ова СП, ако тепаше Шпанија ќе имаше Австралија шанси (скромни ама некакви), ама вака ништо (:|

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
На еден Бразил му требаше помош од судии за да помине групи, навивам за Хрватска против Мексико со ваква игра како против Камерун заслужуваат осминафинале. :)