Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Не не готово од мене, не кажувам ништо до крај на светсково туку и Австралијциве баксузи како мене, 2 брзи гола примаат. А Робен ете го проба да изглуми фаул реков јас кај и да е ќе почне и он.
Аман бе што им се случува на Шпанциве, 2 гола примаат и никаква игра немаат ни напаѓаат ни ништо, како да не им е гајле. Ако не ја помине Шпанија групава ќе биде 5тиот актеулен шампион што не ги поминал групите. Претходните 4 кои не успеале да поминат групи се Италија во 1950 и 2010, Франција 2002 и Бразил 1966. Да се надеваме дека во второ Шпанија ќе ја сврти утакмцава .
Шо се дешава со еспања wtf omg lol.......................
Австралија Вчера гол даде Фелаини, денес Фелаини за сиромашни (Јединак)
Кејхил која голчина Штета, голманот ги скина, Шварцер бил стар а брани за Челзи... е па ете ти млад и надежен, прима килав гол од 86598 метри.
Бускетс промаши од 3 метра празен гол.
Диего Коста
Него Ван Перси требаше да добие црвен (втор жолт), беше влезен во касапски филм ама тоа е тој суптилен авторитет кој често одлучува