Свадба - да или не?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Јас се изненадив од голем број блиски што за жива глава не сакаат да откажат свадба или да си ја направат едноставно сами...
Леле, пред малку баш си идевме со мајка ми дома со таксист што ни е пријател и збореше нешто за брат му таму, типични такси муабети. Едниот од муабетите беше дека направил за синот свадба (иако мислам не во време на коронава) со само 18-19 души.
За грев било, не можеле луѓе да се израдуваат.
Тоа е тој менталитет, народот да се чуди и да се радува, не тие што се земаат.