Само за женски

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Прочитај го неговиот пост .. уште никот кога ќе го видиш ќе почнеш да се смееш .. а постот пак ..
Што има врска никот со постот?
Мене ме интересираше значењето на постот не значењето на никот.
И сега ај објасни што е смешното во постот.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Остави БОГ да биде твојот водич и почитувај ја неговата волја. Прифати го неговиот дар. Нема потреба од никакви тестови и испитувања, Божјата милост ќе ти го покаже патот.

troll_radar.png

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Чекајте малце другари.
Мислам оти детево се изнатресе на ангро и делот со интерно врска си нема. Какво полноглавче ти нашле? Си шета супер-сперматозоид некој наоколу?
Конфузен е делот „не е од циклусот“...значи имаш циклус? А имаш и полноглавче некакво?
Ако веќе 20ина дена криеш...ако си трудна, значи од поодамна си оплодена, минимум месец дена ко ништо. Па тој зигот се развива веќе, може да се константира бременост. Не може туку-така да ти речат само дека имаш полноглавче(?), а да не ти кажат што е или да те упатат некаде, туку само да те пуштат.

Ние овде немаме скенер за бременост, мада искрено мислам дека добро ги знаеш симптомите и од загриженост несвесно ги имитираш и сфаќаш преувеличено.
Психата е интересна работа, ама не си играј со неа овојпат. Купи си тест, провери хормони и/или закажи на гинеколог, па навремено да знаеш на што си.
Подобро сега преџвакај и голтни го срамот, отколку да чекаш стомакот до заби да ти го потврди стравот.

Жими ја, прашањава за бременост на кои се очекува прецизна лекарска дијагноза со „да“ или „не“, се убедливо на врвот по фасцинантност во интернет просторов.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Може ли девојчето да ни пише дали го среди проблемот за да не го мислиме?