Сакате ли Чет на форумот?

Сакате ли Чет на форумот?

• Да

Гласови: 40 51.3%
  • Не

Гласови: 38 48.7%

• Вкупно гласале
    78
  • Poll closed .
Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
:D Реперот за квалитетни теми и членови кои дискутираат "квалитетно" е?
Се извинувам на офф топиков ама ова ми ги напраши очите:)
јас само согледувам само кој како ќе напише о темите различни од играчница/сеир. Секако дека тоа не е репер. Ама кога ќе се започне нешто во врска со психологија/филозофија а четот е вклучен каде повеќето се заглавени, што понатаму?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
јас само согледувам само кој како ќе напише о темите различни од играчница/сеир. Секако дека тоа не е репер. Ама кога ќе се започне нешто во врска со психологија/филозофија а четот е вклучен каде повеќето се заглавени, што понатаму?
За чатот се согласувам со тебе почитуван Саладин
тоа шо не ми ги нагади очите беше болдирано
зарем некој овде има што си смета за себе дека не е квалитетен член и дикутант на форумот?
Секој овде си е ради своја цел и потреба и го прави тоа на начин кој е најдобар за него,начин со кој си ги задоволува потребите од форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
eyJhIjogIjcwMCIsICJjIjogImtlZXBjYWxtIiwgImIiOiAiNjAwIiwgImUiOiAiNDQiLCAiZCI6ICI5NiIsICJnIjogIiMwOTBjMGEiLCAiZiI6ICIjZmZmZmZmIiwgImkiOiAiQ0FMTSIsICJoIjogIktFRVAiLCAiayI6ICJWT1RFIFwiTk9cIiIsICJqIjogIkFORCIsICJtIjogImNyb3duLnBuZyIsICJsIjogIkZPUiBDSEFUIiwgIm8iOiAiIiwgIm4iOiAibm9uZS5wbmcifQ==

Alex M.

Староседелец
17 февруари 2012
330
523
693
London,UK
Ајдеее ојде работава организирајте и партии за и против чет :|

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А да се затвори гласањето дур не си подускутираме прво на темата оти еве веке имаме пример на еден член кој после малку дискусија го променил своето мислење (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma
Статус
Затворена за нови мислења.