Се зависи од нив.Но повеќе од очигледно е дека на форумов му треба нешто ново.а четот ќе ги задржи на форум?
Се зависи од нив.Но повеќе од очигледно е дека на форумов му треба нешто ново.а четот ќе ги задржи на форум?
Кој рече дека е интересен или не?Значи е интересен вака? Не би рекла со оглед на тоа дека се повеќе и повеќе членови се збогуваат.
јас си кажав и погоре во тематаАјде едно објективно прашање:
Дали мислите дека тој што учествувал и почнувал сериозни дискусии ќе престане или ќе се намали неговата активност како резултат на четот?
Мое мислење е дека ако некој несакал сериозни дискусии, ќе продолжи да несака ирелевантно дали имало или немало чет.
Тој што сакал, ќе продолжи да дискутира, повотрно ирелевантно од постоењето на четот.
Сепак, тоа е мое мислење, а одлуката ќе биде на членовите.
Затоа има анкета.
окејСе зависи од нив.Но повеќе од очигледно е дека на форумов му треба нешто ново.
Потполно се согласувам со ова. Четот нема апсолутно никаква врска со темите и со развивање на дискусијата таму. Сигурно на чет нема да се прави муабет кои ни се омилени историски личности, која книга ја читам моментално или пак на кое чудно место сакате да водите љубов.Ајде едно објективно прашање:
Дали мислите дека тој што учествувал и почнувал сериозни дискусии ќе престане или ќе се намали неговата активност како резултат на четот?
Мое мислење е дека ако некој несакал сериозни дискусии, ќе продолжи да несака ирелевантно дали имало или немало чет.
Тој што сакал, ќе продолжи да дискутира, повотрно ирелевантно од постоењето на четот.
Сепак, тоа е мое мислење, а одлуката ќе биде на членовите.
Затоа има анкета.
Реперот за квалитетни теми и членови кои дискутираат "квалитетно" е?Се сложувам исто со сината дама, четот би довел до сегрегација на она што некогаш форумот беше /////9место за дискусиа на најразлични теми и нешто што ќе постане - кафе место за трачање каде квалитетот од низок субјективизам нема да мрдне. True blood ако сметаш дека со воведување на тотален либерализам ќе се придонесе на квалитет, јок. Рецимо еве јас, Сината дама и уште неколку овде читаме/пишуваме на квалитетни теми. Утре се отвори четот, и рецимо поради лежерност и незамарање повеќемина се префрлат натака. Ние ќе си продужиме со нашата политика. Но по одредено време ќе се јави она здодевност дека се` имаме кажано. Ќе се исцрпиме. И ќе нема свежа кв баш поради тоа што во соседството - четот ќе има членови кои си муабетат за небитни субјективни ситни ствари. И новатаа крв што ќе помисли на тоа?
Така да, администрацијата треба длабоко да го согледа овој проблем и да се запраша што сака повеќе. Форум каде ќе има шаренило од искуства или лежерен чет каде искуствата повисоко од тоа како сум ис сварил студено нескафе или пак сум пастирал за некој линк - песна не се повисоки.