па да си прајме муабетИ која ќе биде целта на темава? Да замислуваме дека сме на чет?
ко на чет
за сѐ и сешто и за сѐ и ништо
па да си прајме муабетИ која ќе биде целта на темава? Да замислуваме дека сме на чет?
Не се согласувам со идејава за темава оти нема врска ќе глумиме лудило без потреба!па да си прајме муабет
ко на чет
за сѐ и сешто и за сѐ и ништо
Ништо не би придонел форумот пак ќе си биде форум и стварно не ми е јасно зошто се крева толкава галама за НИШТО? Целта е форумот да биде што поинтересен и да ги привлекува членовите!ОоооОооо одлуката на членовите однапред се знае.
Повекето ке се за чат.
Сум сведок на еден форум кој пропадна баш ради чатот,немора да значи дека и овој.
Ме интересира мислење од некого што е за чат,што би придонел чатот за форумов?
Девојченце нема галама само си дискутираме како и на било која тема.Не се согласувам со идејава за темава.
Ништо не би придонел форумот пак ќе си биде форум и стварно не ми е јасно зошто се крева толкава галама за НИШТО? Целта е форумот да биде што поинтересен и да ги привлекува членовите!
убо деНе се согласувам со идејава за темава.
Значи е интересен вака? Не би рекла со оглед на тоа дека се повеќе и повеќе членови се збогуваат.Девојченце нема галама само си дискутираме како и на било која тема.
Чатот нема да го направи сигурно поинтересен.
а четот ќе ги задржи на форум?Значи е интересен вака? Не би рекла со оглед на тоа дека се повеќе и повеќе членови се збогуваат.