Ти ветувам жими мене дека наредната недела ќе ти ја посветам на тебе и само на тебе.Ќе ги исклучам и телефоните.И ќе одиме кај сакаш.Ќе шетаме на места каде што никогаш не сме биле заедно.
Ќе ти дадам ти да возиш!
Ќе излеземе и ќе се налетвиме како шо си знаеме само јас и ти.Кога си пијана најубаво се бакнуваш.А и нешто друго.
Само ти сега за сега затвори ја таа уста како чорапа и не само лај! Знам дека сакаш да дојде побрзо таа недела, ама ако ми дубиш над глава и ми вршиш притисок јас пак не можам да направам побрзо да тече времето.
Читај книга јеботе.Гледај некоја серија една недела аман! Жучка ќе ми пукне.
Знам, те излажав.Ама што да правам? Сто пати сум ти рекол ништо да не планираме однапред.Кога ќе се случи ќе се случи.Сега испаѓам најголем лажго.И така е.Лажго сум зашто сум ти ветил.
И јас идиот.Абе ќути си, токмак еден.Ако ти испадне слободно време однеси ја негде, купи и фустанче и си се оправдал за наредни 14 години.
Ама затоа бејби сеа шо изненадување ти спремам!! Не си свесна.
Само не ја бузи таа фаца лута.
И не ми фрчи со носот зашо мој мој преку мој! Ми вршиш неверојатен притисок а јас сето тоа го собирам у мене.И морам да ќутам зашо сум бил крив.Е да бе.
Наредниот петок те носам на едно шмекси место.Далеку е, ама ќе одиме со кола.Јас ќе возам.Ти имаш добиено, нејќу фрустрациите и нервозите да ги лечиш на мојата кола.
Ја сакам повеќе од тебе.Она бар ќути.И се разбира од збор.
Увек пали од прва муабетот.
Кај тебе не!