Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Гледаш ли што правам заради тебе? Што си правам себе си, што им правам на тие околу мене? А ти си луд, луд си зашто не знаеш да го искористиш тоа. Всушност, овде мислам дека јас сум полуда зашто го знам тоа, а сепак ги повредувам тие што најмалку заслужуваат...

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Сакам да ти кажам ај аирлија работа , конечно си го покажа второто лицето, го очекував и таман во право време. Браво!

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Ти ветувам жими мене дека наредната недела ќе ти ја посветам на тебе и само на тебе.Ќе ги исклучам и телефоните.И ќе одиме кај сакаш.Ќе шетаме на места каде што никогаш не сме биле заедно.
Ќе ти дадам ти да возиш!
Ќе излеземе и ќе се налетвиме како шо си знаеме само јас и ти.Кога си пијана најубаво се бакнуваш.А и нешто друго.
Само ти сега за сега затвори ја таа уста како чорапа и не само лај! Знам дека сакаш да дојде побрзо таа недела, ама ако ми дубиш над глава и ми вршиш притисок јас пак не можам да направам побрзо да тече времето.

Читај книга јеботе.Гледај некоја серија една недела аман! Жучка ќе ми пукне.

Знам, те излажав.Ама што да правам? Сто пати сум ти рекол ништо да не планираме однапред.Кога ќе се случи ќе се случи.Сега испаѓам најголем лажго.И така е.Лажго сум зашто сум ти ветил.
И јас идиот.Абе ќути си, токмак еден.Ако ти испадне слободно време однеси ја негде, купи и фустанче и си се оправдал за наредни 14 години.
Ама затоа бејби сеа шо изненадување ти спремам!! Не си свесна.
Само не ја бузи таа фаца лута.
И не ми фрчи со носот зашо мој мој преку мој! Ми вршиш неверојатен притисок а јас сето тоа го собирам у мене.И морам да ќутам зашо сум бил крив.Е да бе.

Наредниот петок те носам на едно шмекси место.Далеку е, ама ќе одиме со кола.Јас ќе возам.Ти имаш добиено, нејќу фрустрациите и нервозите да ги лечиш на мојата кола.
Ја сакам повеќе од тебе.Она бар ќути.И се разбира од збор.
Увек пали од прва муабетот.
Кај тебе не!

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

babyface

Нов член
25 јули 2013
15
18
3
не ми е јасна една ствар како е можно да седиш на форумов и да коментираш постојано како ти е нешто тешко или пак напротив овде ли најде утеха за твојата несрека (какава глупост срека допрва те чека )..... да те сватам еднаш двапати трипати оправдано е но постојано да пишуваш а ништо да не превземаш во нормалниот реалниот живот стварно не е во ред. велиш за инат некои работи се дешаваат епа за инаает мил мој........ нема да го добиеш изгубеното или пак нема ни да можеш да го повредиш пошто кога веке некој е повреден од тебе или како и да е кој и да е виновен шо сакаш прави болката ке е иста ....само знаеш што, со тоа само го губиш и она што се обидуваш на некој начин да го имаш...нема да бидам за тебе утеха и гума за бришење за вашите лузни..колку да те потсетам и јас имам лузни кои ги потиснувам во мене и недавам да излезат на виделина само доколку ТИ не ги рчнеш..а знаеш зш ги потиснувам во мене колку и да неможам затоа што мајка ми постојано ми велеше "не жали и не плачи по тоа што поминало сигурно те очекува нешто друго, подобро, што тебе ти одговара" е тоа е таа реченица што секогаш не исправа кога и да паднам....и сега што да правам со тебе јас без лично познавање те прифакам каков што си ти допуштам да влезеш во мојот живот да што за да гледам како правиш љубоморни сцени за бившати....е нече мочи ове ночи ....за љубоморна не сум ти да ти кажам само просто се чудам на твојата и незнам како да ја наречам ..... незнам како ти си го сванал животот мил мој пријателе но моја цел не ми е да најдам случаен сопатник до крај на животот моја цел е да најдам човек на место...созреан...свесен за своите постапки...човек од збор...човек пред се со срце и душа (зар не си помислис зш ни се дешава сево ова-можеби ние самите сме направиле да дојде до ова се се врти како повредиш ке те повредат...) ..човек кој ке свати дека жената, не е за забава ,, таа треба да ти е најсвето и да не ја повредиш мање важно.....незнам што да ти кажам знам дека ке го прочиташ ова сепак ова е твој омилен форум.. на тебе и на твоите бест френдици....наместо да заборавиш на психопатските постови и да поветиш внимание еве не на мене на твојата правилната што сметаш дека треба да биде, па да се обидеш неш да направиш за неа да ја изненадиш или било што......ахххххх до кај заминал светот и да знаеш не ми е за мене ако не си ти јас ке си најдам друг некој кој ке видам дека вреди и дека искрен е со мене,, но жал ми е за тебе убаво дете паметно успечно зар на форумоф да седи ц ц ц ццц ц живот јбг.......​

• Ми се допаѓа
Реакции: monika88 and Photographer