Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Не грижи се,ќе бидам јас добро,ќе бидам храбра и кога и да ти го споменат името ,ќе соберам сила и нема да дозволам да се осети болката во мојот глас кога зборувам за тебе,за тебе ќе зборувам се најдобро,и по се што направи..А што ќе се случува внатре во мене никој нема да знае,ќе знае само мојата душа,каква е таа болка која уништува,моето срце ќе биде тоа кое ќе ја поднесува целата болка,додека лицето разиграно ќе се смее...да мило мое,ќе бидам храбра само во твој инает....

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Не наоѓам посоодветни зборови од овие...
I must be crazy now
Maybe I dream too much
But when I think of you
I long to feel your touch..

To whisper in your ear
Words that are old as time
Words only you would hear
If only you were mine!

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Не знам шо да ти кажам, ќе се видиме за некое време. Се надевам дека ќе е за две недели.
Јас денеска сум 100% сигурна дека те видов уште да ја разрешам дилемата дали беше со црната или со шарената кошула.|-( Кој феил сум значит.:|

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Reci nešto lepo. - Ti.
Još lepše. - Mi.

via twitter
smiley-love025.gif

babyface

Нов член
25 јули 2013
15
18
3
....нико незна како сам те волела...као да ме живе нема....бог нека ти прости грехе што си мене вараоооо...ти никад знати нечеш како сам те вољела :/ :/ :/ :place

babyface

Нов член
25 јули 2013
15
18
3
погледом ме милујеш ко да ме додирујеш....и сваки пут као да је први.....ја стално мислим престаче ис чиста мира нестаче...ал ти си ми у крвииииии.........:place памти ме ко пријатељ чувај ме у души......
ти не питај више за мене и пушти заборав да ме прекрије ....ти никоме нареци да си мој бил.....а како да живим са тим...да те никаде више НЕВИДИМ а како да живим са тим да те никаде више не љубим.....(ја никад нечу мочи тамо неке друге очи као твоје волети ....ја никад нечи мочи тамо неке друге усне као твоје љубити)...врштим у себи и срце ми се кида ...сузе пред свима не није ме срамота волела сам те више од живота ...(волела сам једног идиот)

• Ми се допаѓа
Реакции: monika88