Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Кога те возам а осеќам како се препушташ.. Колку си сигурен во мене и колку уживаш.. Без збор без допир осеќам страст, желба да се докажам за да се гордееш со мене. . Аген ен'аген.. те сакам смотан
Се љубеа ветрот и светлината
и зачнаа зрак треперлив,
во пазувите на мајката го спуштија
и дојдоа вечните да го даруваат.
Ветрот му подари живот,
дождот му подари плач,
а сонцето топла насмевка.
Светлината му распосла сјај во очите,
а тишината мир и спокој во душата.
Мајката го израсна во среќа
и му подари љубов.
И кога би му се вратила само онолку љубов, колку што дава
Вечно би бил сакан.
Се хранам со лебот на твојата душа, пијам од крвта твоја, земјата со земја се гости, искрадени сме за туѓи насмевки, те имам толку колку да го премостам денот, ме имаш толку колку да ја отсонуваш ноќта, се си ми и ништо не си ми, тагата ни е близначка во две очи, благословена си зошто една судбина не спои да ја споделиме болката од еден извор, мој и твој.
Se poveke nemam zborovi, a imam tishina koja ja premolcuvame.Se pomalku znaes da ja slushash mojata tishina a se poveke ja razbiram tvojata. Se poveke ramnodenica i ramnodushnost. Koga izviraat spomenite znaci segashnosta nema sladok vkus. Se poveke pokoj od spokoj. Se pomalku tebe za mene.