Ништо тебе не ти е јасно, и никад нема ни да ти биде ... или можеби еден ден ќе ти стане се' јасно, кога ќе сфатиш што пропушти, и кога ќе сфатиш колку можевме да бидеме совршени, ако ти беше малце поинаков, ако дадеше се' од себе, а не даде.
Иако велиш дека даде се' од себе, знам дека не даде, затоа и не ми беше доволно, затоа што длабоко во себе ти беше страв целосно да се препуштиш, за да не бидеш повторно повреден, признај си.
Ти си тој што треба да си го победи егото, ти прв да си го победеше, се' - буквално се' ќе беше поинаку ...
Криво ми е што не ми даде шанса да се покажам во вистинското мое светло, што не ми даде шанса да ја видиш сета моја љубов, и се' што имам да ти дадев само на тебе, тоа го сакав, ама ти мораше да си ладен, и да не ми дадеш фидбек.
Ама така требало да биде, што повеќе да кажам.
Оваа шпанска серија конечно финишираше, и конечно е крај.
Со среќа, искрено ти посакувам се' најдобро во животот.
Збогум со нашата песна ...
Иако велиш дека даде се' од себе, знам дека не даде, затоа и не ми беше доволно, затоа што длабоко во себе ти беше страв целосно да се препуштиш, за да не бидеш повторно повреден, признај си.
Ти си тој што треба да си го победи егото, ти прв да си го победеше, се' - буквално се' ќе беше поинаку ...
Криво ми е што не ми даде шанса да се покажам во вистинското мое светло, што не ми даде шанса да ја видиш сета моја љубов, и се' што имам да ти дадев само на тебе, тоа го сакав, ама ти мораше да си ладен, и да не ми дадеш фидбек.
Ама така требало да биде, што повеќе да кажам.
Оваа шпанска серија конечно финишираше, и конечно е крај.
Со среќа, искрено ти посакувам се' најдобро во животот.
Збогум со нашата песна ...