Се радувам што имам можност да работам со тебе.Чудно ми беше кога видов вчера дека си шеф на мојот тим,да не ти кажувам како ми чукаше срцето и кои страшни мисли ми се вртеа низ глава..За секунда помислив на универзумот и вмешувањето на неговите прсти во приказнава,но и за секунда ја отфрлив таа мисла од себе и ставив се во случајност.
Сето она од кое бегав и го избегнував стои пред мене како задача уствари предизвик кој морам да го поминам.Некаде прочитав дека нема бегање од судбината..Колку и да сакаме да ја избегнеме и да ја промениме ако нешто треба да се случи,ќе се случи..Иако некако не сакам да ми се случиш ти..Сакам да те имам како близок пријател...Тоа го сакам од тебе.
Сето она од кое бегав и го избегнував стои пред мене како задача уствари предизвик кој морам да го поминам.Некаде прочитав дека нема бегање од судбината..Колку и да сакаме да ја избегнеме и да ја промениме ако нешто треба да се случи,ќе се случи..Иако некако не сакам да ми се случиш ти..Сакам да те имам како близок пријател...Тоа го сакам од тебе.
Последна промена: