Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Ова небо е сведок на чистота на мојата душа со која тивко , безшумно и незабележливо поминав низ твојот живот. Само зборови недоречени останаа да гушат во грлово и потребно е време да се проголтаат.И овој живот еден ден да траеше доволен е, единствен.
Никогаш не беше, ниту ќе станеш свесен која беше твојата улога, а и не треба да осознаеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: *V******, Lady* and Y1K991

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Мхм..си реков нема да мислам на тебе.
Далеку од тебе,ќе уживам во моментите кои ми ги пружа сонцето и морето.
И не мислев.Добро,мислев ама не постојано.Така од време на време ќе ми се промоташ низ глава.
И си купив некоја без врска книга,онака да убивам досада.Ја отворив и одма ја затворив..Главниот лик во книгата го има твоето име.
Случајно нели?
А реков нема да мислам на тебе.

Inna93

Нов член
14 јули 2014
8
10
3
Veles
Сакам да ти кажам...
Прости ми за се' , за сите грешки што ги направив свесно и несвесно, прости ми за сите глупости што ти ги кажав во моментот кога бев бесна на тебе... прости ми најмногу од се', што те сакам !:(

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Y1K991 and Prashina

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Зар е лесно постојано да имаш насмевка пред сите, а кога си сам да не чуствуваш дека живееш ?
Зарем е лесно да умираш секој ден ?
Зарем е лесно да ја криеш секоја солза ?

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Толку многу сакам да напишам, но ете немам толку зборови.
Некогаш ми е поубаво кога ќе ставам насмевка лицето и кога не ми е дојдено до смеење, само да не мора да објаснувам наоколу.
Често пати кога слушам некоја песна, гледам филм, излегувам надвор, шо и да било да правам, се ме потсетува на тебе.
Многу пати знаеш и на сон да ми дојдеш, тогаш изгледаш толку реално, но подоцна свајќам деека било само еден сон...

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
сакам да ти кажам...почнувам да се чувствувам повторно најсреќна на свет со тебе..