Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,841
1,153
Ти му беше повеќе од нешто, на ова име кои многу го изговараа со страст и го давеа во лошо вино, а тоа опиено со твојата вистина.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Сакам само да ти кажам дека те сакам странецу мој кој ми стана поблизок и од најближниот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991, Mameha and Achernar

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,841
1,153
Јас сум жив во твојата солза исκρена од κоја и мρтвиот се буди и повтоρно заспива да сонот наш не го ρазбуди.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and violetmoon

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,841
1,153
Само сонот за тебе ме пρави сρеќен, додеκа спиеш јас буден мечтаам за тебе и пρеκρасно ми е, те имам во сеκоја мисла κоја тече во мене, а ти не знаеш ништо и нема да дознаеш иаκо κога ќе го пρочиташ ова ќе биде доцна, јас веќе те поделив со ноќта.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Присутен си во секој мој здив и воздив а и оваа вино ноќва што го пијам помешано со моите солзи,ми зборува само за тебе,не знае дека и без тоа ти си тука,никогаш не замина ниту ќе заминеш..

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Знаеш веќе, постојат порази кои мораш да ги прифатиш и да не се бориш со нив.
Не затоа што не посакуваш, сакаш да му се развикаш на светот во лице, да знае колку те повредил, но знаеш дека битката е изгубена и ја трошиш енергијата за ништо.

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Конечно сум супер, онака самоисполнета. Ти фали сега нели? Ехххх ти кажав и ти покажав...ќе ти фалам таква каква што мислеше дека треба да не бидам.
Ќе се врткаш околу наоколу , трепкајќи и триејќи ги очите со надеж дека ќе се разбудиш од овој кошмар...џабе. Ова е твое дело, целото мое однесување е онакво какво што ме учеше дека треба. Пази со солзите ќе ги истрошиш, а јас немам да ти позајмам ниту една.
Се чудиш знам, како може човек преку ноќ да стане нешто сосема поинакво. Ти кажав дека бурето мое има дно,а ти го преполни до врв и го прели.... Сега собираш со крпа, бришеш, сакаш да ја поправиш грешката ама касно е. Ова сум сега јас, ова е моето однесување. Узми или остави..се сеќаваш? ...хах тоа се твои зборови. Јас само добро ги учев лекциите што ти ми ги предаваше.