Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
I do detest my cowardice that day, should I deliver the letter that could change everything that was to follow. But in some conspicuous way I was not that experienced in that manner as I am today. Maybe it's better this way. After all it had to be. For if you were here, next to me at the present time , I would have been either lucky or foolish. Or maybe both. But my life would end there. In the embrace of contentment and not acquiring any better for myself.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

SaraFighter

Староседелец
1 август 2013
178
479
663
"Може некогаш ќе поминам крај твојата тезга,со ќеси преполни омраза,ќе ги истоварам и ќе ги измерам на кантар чија била вистинската љубов и кој од нас двајца повеќе сакал. И тогаш со бледа насмевка под која иронија тлее,ќе ти речам

- За мене еден килограм љубов ве молам!"

• Ми се допаѓа
Реакции: crvenkapa

Anushka

Полноправен Член
6 декември 2013
15
52
13
Дури и со затворени очи можам да те познаам...Имаш специфичен мирис што продира низ мене,се шири,струи низ вениве и ме обзема целосно..Твојот мирис е како сончев зрак на лице,му се радувам секогаш кога ќе ме допре..Некогаш мирисаш на дожд,знаеш дека уживам во дождот...сакам да е по мене,насекаде на голата кожа..исто како ти,на секој милиметар од телово..Мирисаш на возбуда зошто знаеш да ми ги надразниш сетилата и да ме натераш да лебдам...Некогаш мирисаш на горчина,ми стоиш во грлово секогаш кога сакам да те викнам а те нема...Уф...и колку само мирисаш на грев..Мој грев...И не би побарала да ми простат..Зошто да барам прошка за едно боженско уживање ???...Можеби само мало слатко каење после целосно предавање...Ама неее !!....Мирисаш на грев а јас ги подавам рацете по тебе..Како да те знам,те познавам во гужвата помеѓу илјада лица..и сите се исти а тебе те познавам по мирисот...Оној ист што го замислувам по мене,оној што е залепен и впиен во порите...Те познавам по дишењето зошто ти трепери здивот..се плашиш.Знаеш,те замислувам во темна соба...добро,свети свеќа за да можам да се удавам во тебе и да останам таму...Мирисаш на мојата потреба по тебе...додека ми шепотиш,додека те осеќам на мојот врат,додека ме допираш по усните со твоите..ах...отров и мед...сладок грев....И додека ме милуваш по градите и со дланките правиш телово да лебди и да паѓа и да трепери и да доживее ерупција и безброј оргазми... додека ме допираш...полудувам...а ти мирисаш на мрак..Не знаев дека мракот има мирис додека не те осетив тебе во него,додека не потонав со целиот бит..силуета во твоите раце,сенка на ѕидот збесната од возбуда..Можам да те познаам по мирисот..Ти можеш да имаш илјада лица и ниедно име...во моите мисли можеш да си само сенка..ама секогаш...кога и да се појавиш...не можам да сум рамнодушна,морам да те впивам во себе зошто Ти мирисаш на љубов.....

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
1526830_688369457874060_41237460_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara