Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
692
1,103
Плачам, да. Глуми си ти лудило, слободно. Ете ти успеа да ме расплачиш. Задоволен сега? А твоето его? Го задоволив? :besen
 
  • Like
Реакции: Aquarius and Prashina

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
сдк - моментот кога ќе ме гушнеш, полека воздивнувам и знам дека сум на сигурно место. Ја кревам главата и те бакнувам нежно...ми возвраќаш...и јас ти возвраќам, ама овој пат побрзо...рацето сеуште не ги одделуваше од мене, ниту ни јас....ми недостигаше моментот....моментот кога ме возбуди! (wasntme)
 
  • Like
Реакции: Aquarius and Tantara