Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Таман дојдовме до најубавиот муабет на мобилен некогаш и ти ми рече дека си на космофон а јас на вип (проклети грци втор пат се испречија меѓу нас)
Реков јас дека во живо е подобро.

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Не можам да преминам преку се`, како ништо да не било.. сеуште се немам ни пронајдено кај припаѓам, а таман сакав да почнам да се пронаоѓам по втор пат, пак се појави ти.. и пак ми го помати мозокот........ не сум паметна што треба да правам, но знам дека вака е најдобро за двајцата......

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Eee вака, биди си среќен, а јас уште повеќе.
Сега прилично се‘ сфатив...

%D0%9A%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D1%9C%D0%B5-%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B0%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%99%D1%83%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0.gif

Anndrijanna

Нов член
1 април 2013
2
4
3
32
Секое сабајле првин на тебе помислувам, секоја вечер послено ти ми си во мислите! Замисли во текот на денот колку само мислам на тебе!
Мислев дека со тек на време ќе те заборавам.. но, поминаа четири месеци одкако послено те видов, многу размислував зошто морав да го прекинам секој контакт со тебе, иако не го сакав тоа.. Сега кога ти стапи во контакт со мене .. Се прашувам зошто??
Само да знаш се е исто, уште од денот кога те сретнав, истите чувства, иста сум и јас. Само едно не знам дали ќе бидеме среќни и зедно некогаш.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ние завршивме пред 4 години...еј 4 години...Зошто мораш да ми се појавуваш во сон?После толкав период?
Ми требаше долго време за да те преболам...Долг период не ми се појави во сон...И одеднаш,после некое време те сонував,со таа смега и бушава кратка коса.Со црвена маица и истиот откачен карактер...
Тапо ми е сега...Тргни ми се од мислите...Ти не постоиш за мене...Ни на јаве ни на сон.:)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Сакам да те задржам во себе по секоја цена.
Никогаш да не те изгубам.
Сакам да ти кажам колку си таков..
Таков посебен на свој начин.
Имаш нешто на себе, нешто што ме влече
кон тебе..
Нешто како магнет..колку и да сакам да се одачечам,
повторно ме влечеш кон себе..
Твојата внатрешност е така чиста,
недопрена..
И толку ме боли сето ова.
Почнува да боли, опасно да боли,
болка која како со нож боде во градиве.
а ти и понатака ме влечеш кон себе..

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy and Saladin

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Несакам да се заљубам во тебе!!! Несмееме да бидеме заедно, и ова што го праиме не чини ама ај, неможам да ти одолеам секој пат кога ќе ме викнеш кај тебе, а ни ти мене неможеш.... Затоа нееее нејќааааам да се заљубааам во тебеее, забрането ми е :(