Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Обожавам кога те слушам како зборуваш сеуште сонлива. Преслатка си тогаш, најпрекрасна си. И колку само преслатко се смееш .. душичка
Знаеш дека те сакам нели ?
Сакам да кажам дека те сакам.. Дека ти си она што ме исполнува и она без кое не можам ниедна секунда да опстојам во мојот превртен живот... Го сакам начинот на кој те сакам... Те сакам бидејќи ти си она што мислев дека никогаш нема да го најдам... Те сакам бидејќи со тебе се чувствувам жива... полна со сила во овој злобен свет... Ти ми даваш крила и без тебе сум како еден цвет во пустина...Те сакам и знам дека ти си она за кое ВРЕДИ ДА СЕ ЖИВЕЕ , НО И ВРЕДИ ДА СЕ УМРЕ...
сакам да ти кажам дека те сакам,но ти тоа секако го знаеш;сакам да ти кажам дека не можам без тебе,но ти и тоа го знаеш,сакам да ти кажам дека ме повредува твоето понашање со мислеш дека можес се да направеш и знаеш дека ке ти простам,но не знаеш колку ме боли сето тоа
Сакам да ти кажам дека не требаше ништо да ти кажам, не требаше да барам разбирање, кое не можам да го добијам нели?
Сега би биле “заедно пак“ .................... аххх што направив, но не мислев дека толку детски ќе постапиш и не мислев дека фејзбукот ти е живот, искрено ..........
Збогум, се надевам не е засекогаш, биди среќен покрај друга, оти очигледно си предобар за мене
Цел ден поминат со тебе, со безброј глупости и смеење, а јас се кикотам бесрамно, те бакнувам и наликувам на недозреана тинејџерка. И после 10 години толку лудо ме засмејуваш, што не можам воздух да земам
Смислата за хумор што ја поседуваш е едно од нештата кои најмногу ги сакам кај тебе. Ма кого лажам, се' сакам кај тебе!
Остани засекогаш ваков и пружај ми го истово. Не барам и не сакам ништо повеќе, само да останеме вакви и засекогаш да го имаме ова што го имаме.