Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ми доага да те изгњавам така едно убаво,да те бушавам по космето,да ти удрам шамарче од што многу ти се радувам...Теле едно :*

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and Ludaca

Индискo оревче

Истакнат Член
22 април 2012
74
99
318
30
Да имаше јако тело типката, ќе те сфатев.
Да беше уба на фаца, пак ќе те сфатев.
Ама кој к*р влечиш за рака квазимодА?
Добро, можда имат убај очи... или те имат пленето со нејзиниот прекрасен карактер xD ахахаха

Ај од една страна ми беше смешно ко те видов, ама од друга страна пак си помислив со мене нешто ептеееен не е во ред, ама никој никогаш не ми кажал за да не се самоубијам :p

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
And yes, I CAN SURVIVE WITHOUT YOU. :)
Не е лесно, всушност ич не е лесно.Ама не е битно.. за мене ова е само игла во сеното од сите проблеми.
Откажуваш се од љубовта само за да бидеш "fancy". За кој к*р бе? Подобро ќе беше да ми кажеше дека не ме сакаш веќе, не чувстуваш ништо, барем ќе ми беше полесно. По втор пат ја правеш истата грешка, по втор пат ти лита памето за глупости..

А и искрено, јас подобро функционирам кога сум single. Некогаш сакам да бидам и emotionless, ама верувај, со тек на време ќе научам. Ќе научам и никогаш повеќе да не попуштам на ТВОЈТЕ грешки, ќе научам и да не те сакам, ќе научам и да не те гледам повеќе, ќе научам и да не ми значеш ништо. А кога ќе го научам, ќе бидам у мој свет, дека ќе биде се perfect and sparkling and beautiful. Fuck you very much, please.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN, Caci and Ludaca

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
се исповедувам дека сакам да водам љубов со сите девојки без разлика дали се 10 години постари или 10 помлади

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
да ти пишам утре или да не ти пишам.... да ти пишам или да не ти пишам... Ќе ти пишам ајде, пак ќе ти попуштам. Ама ова ќе биде многу кратка порака, а после не ти се јавувам или пишам се` додека ти не се јавиш. Се надевам нема да остарам до тогаш.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Јас го љубам начинот на кој ја ставаш колонската вода.
Начинот на кој ме бараш со раката во кревет додека спиеш...
И се ми се чини, дека после толку време јас го сеуште го љубам начинот на кој се смеам додека размислувам како водиме љубов...

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
чоече..........такво чупе не сум видел...требаше да се нафатам да ти сменам антивирус.....

• Ми се допаѓа
Реакции: Jasmina-Jase and Eva

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Епа сакам да ти кажам дека повторно благодарение на тебе јас почуствував пеперутки во стомакот... ама овој пат нешто многу силно летаат :giggle со душа чекам да те видам.... уффффффф :sram ми се допаѓаш многу, чуствувам дека ќе си ми иден дечко :D и кога веќе пишувам да ја искористам приликата да му кажам на бившиот што се понашаше како мало дете дека веќе не го сакам воопшто и дека животот без него ми е рај и дека благодарение на него јас сега уживам во многу работи... :giggle фала ти многуууууу

• Ми се допаѓа
Реакции: Eva, Ludaca and street_chic