Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Believe

Активен Член
30 јануари 2013
108
141
43
Сакам да кажам дека кај мене нема ни Љ од Љубов (facepalm) Никој не е заљубен во мене (rain)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Престани да шеташ каде што не треба. Сериозно, ми требаа само 5 секунди да размислам дали да бегам од другата страна на улицата или да продолжам да одам. Лажам дека не ми требаш. Ми требаш како воздухот, како храната...

Доста ми е. Време е и јас да бидам среќна. Но без тебе, како?

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас несакам ништо да ти кажам, ти пишав чисто да видам што правиш во животот, како се справуваш и дека ќе ми биде мило ако некогаш пак се видиме, а ти почна да се извинуваш што така си реагирал на некои работи и ми кажа дека и тебе би ти мило да се видиме пак, а што е најинтересн ме праша што мислам со тоа дека ќе ми биде мило да се видиме пак, дали значи дека те сакам назад во мојот живот. Епа HELL YEAH NIGAA, I do want you back in my life cause we spent an amazing time together (hug) "And one more thing, I wanted, I want and I will always want you back in my life... I still love you and still want to share the rest of my life with you cause I really found what I was looking for, in YOU and we do had a great moments together... " Just to let you know ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
tumblr_mi3sa1EBFa1qbw4dpo1_500_large.gif

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
I know who you are, but who аm I?

Вака започна се`.
Моментот на вистината е што некогаш подболнува. Тлее по малку. Онака да ме потсети кога ја загубив секоја нишка на разум, кога заборавив дека времето се брои во секунди, дека постојат основни форми и морален сплет на олоности, кога ги кажав тие проклети зборови кога не требаше. Кога го изневерив нашето пријателство за нешто премногу себично, премногу длабоко. Премногу проклето болно.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Полека почна се. Полека и се развиваше. Од форевер алоун станав човек на кој што му е убаво...

Убаво ми е, убав си и ти. Убави сме заедно. Доказ сме дека не е правило оти силен карактер оди во пар со послаб. Together, we are force to be reckoned with.
Спиј убаво, знаеш дека има човек што сака да те гушка.