Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Како да ти објаснам дека дојде во еден многу сив момент во мојот живот?
Како да ти објаснам дека треперам под твојот допир?
Дека правиш да се чувствувам жива?
Како да ти објаснам дека бев среќна кога на еден многу, многу, многу краток момент, ти бев приоритет?
Како да ти објаснам дека ми фали твојот мирис, како?
Како да ти објаснам дека ме боли тоа што не сум јас?!
А, како да си објаснам себе си, дека не можам да те кривам тоа што се обидуваш да живееш?
Како да си објаснам на себе си, дека ова не сум јас?
Како???...................

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Чуството кога после 2, 3, 5 месеци го гледаш како е среќен со друга.. Иако ти си таа која го отргна од себе..сакам паккк да оди по мене...Несааакам да биде среќен со неа...Аииии
Не сум многу себична...нели? :place

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Чуството кога после 2, 3, 5 месеци го гледаш како е среќен со друга.. Иако ти си таа која го отргна од себе..сакам паккк да оди по мене...Несааакам да биде среќен со неа...Аииии
Си. Си го фрлила ти, нека биде среќен со друга штом нејќеш да е среќен со тебе.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Lena

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Си. Си го фрлила ти, нека биде среќен со друга штом нејќеш да е среќен со тебе.
Јас сакам да е среќен со мене..Ама ако е со мене таа среќа нема да ја има..не поради мене туку поради луѓето околу нас...
А јас несакам да е среќен со друга не е фер...:(

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
никогаш не е доцна за пак да бидеш среќна и да ги вратиш работите на свое место
но за тоа треба добра воља а не инает ;) :zelen (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сепак ми недостигаш и никој неможе да те замени :( За само 4 месеци поминати заедно јас те научив премногу, те засакав премногу, ми значеше премногу и ниеднаш те немам повредено, но сепак, далечината си го направи своето :place This I used to say: "I love you for being you and the way you make me feel when I'm with you! ♥"
"If there was nothing else but our love for each other... We would still have all we need"
And that's the only truth no matter what :|

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Не сум светица, флертувам со по некој младич, и дозволувам да ме разголуваат неговите погледи, но боли помислата на тоа дека јас сум тука, убава и лажно насмеана флертувајќи со некој зошто не сум со тебе, а ти си таму правејќи кој знае што...
Ми недостасуваш, проклето сум љубоморна на оние кои ги удостојуваш со твојата насмевка...
Бесполезни се сите флертови на светов кога срцево е твое...