Шо збораашLuckky да не пукниш ме зачуди..Си викам кое е убово чупево шо го имам на фејсбук а не го знам... Те убив од мањачење дур да ми текни која систеј позитив енд бјутифул ..
Ај фала 
Шо збораашLuckky да не пукниш ме зачуди..Си викам кое е убово чупево шо го имам на фејсбук а не го знам... Те убив од мањачење дур да ми текни која систеј позитив енд бјутифул ..
Ај фала 

Ама ве молам тие што зборуваат за мене какви мислења пишувам и се шегуваат да престанат,дајте луѓе не сте интересни.
Сега гледам колкава грешка направив што се зачленив тука,сепак мило ми е што запознав некои добри луѓе тука
(Knife,Давор,parvati,МиГ 21,JaMi,Aristokrat,Ночной охотник)
Jас веќе нема ни да поставувам мислења ниту ништо..![]()
Ма ајде,ти го живна сајтов,така некако беше успан ...Ама ве молам тие што зборуваат за мене какви мислења пишувам и се шегуваат да престанат,дајте луѓе не сте интересни.
Сега гледам колкава грешка направив што се зачленив тука,сепак мило ми е што запознав некои добри луѓе тука

Какво лошо девојче си ти ако се откажуваш така лесно????Ама ве молам тие што зборуваат за мене какви мислења пишувам и се шегуваат да престанат,дајте луѓе не сте интересни.
frantic
Прочитај си го, насмевни се и игнорирај ги Ако ништо друго,барем ги потсети сите на подзаборавените темиАма ве молам тие што зборуваат за мене какви мислења пишувам и се шегуваат да престанат,дајте луѓе не сте интересни.

Нема да ти стиснам лајк,од причина што нема да ми се допага ако не продолжиш да пишуваш.Ама ве молам тие што зборуваат за мене какви мислења пишувам и се шегуваат да престанат,дајте луѓе не сте интересни.