Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Сакам да кажам дека ќе умрам од главоболка денес :( Ни кафе ни апчиња ми помагаат :(

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:rolleyes:Лајк ву лупа бе, познава гу и лупа ву лајк за сфе : ) ahhaa сфашта
и мене ме боли глава(сс причину) ајде лупајде ми лајк сфи што ме познавате цц сфашта људи еј

цагер, интернет на работу ми пада како пијанци по снек, не пију апче, ке се лечу по природан пут, мислу дека глава ми тежи осам кила

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Da ve prasam edno glupavo prasanje...dali koga ste na internet preku wifi nema sansi da zema kredit....taka?

Нема глупи прашања, има глупи одговори, иако веќе сама си го одговори прашањето, неможе да ти зема кредит :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Знаете, јас ја сакам класиката.
Сакам црна панталона, класична, бела кошула, црна салонка.
А најмногу музиката. Бетовен, Моцарт, Шопен, Чајковски...
Имав грамафон од времето на татко ми, со плочи наредени во 2 реда, се расипа пред некое време.
Строго насабајле го пуштав Равел и влегував во друг свет.
Да, да, ја сакам класиката. И едно минато време во кое требало да се родам.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and WomanInRed

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам дека ми е топ на работа, мада сме миљон луѓе ама сите ми се мили и фини на свој начин, а посебно шанкерите :giggle кај ја најдов таа шанкерката и таа будала ко мене а може и малку појќе, заедно ќе и пафкаме после :pusi А со шанкерот, убавиот, тој имењакот мој... идат работиве на поарно, изгледа и ќе ја биде кај и да е :sram

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Која патетика ејј, луѓево со "крајов на светов" дури и пари си заработија..
Некој човек продал за 15.000$ карта за место во својата скривница (facepalm) ццц..

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Ало, Сокол? Јави се Сокол!
Еве Луци ми дозволи малку на интернет да поседам. Не е лошо, еве се сунчаме по малку.
Туку, очекувајте некои Кумановци во „Све за љубав“, прееска Катарина водителката до мене мина со цела екипа. :giggle
А јас и моја Блаженка се израдувавме ќе не има на ТВ. Јаз`к!

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa
Статус
Затворена за нови мислења.