Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Имат позитивна страна и во ова Трајче...барем сеуште на вицовите за цајкани ќе смееш со задоволство, а не саркастично:zelen

Абе пази го ова бе брат, дека по дедо ми сум крстен нели Трајче, и он бил во дворот излезен и го прашале каде е Трајче, и он вика јас сум, и овие го прашуваат вие ли аплициравте за во ЕБР, а човекот 70 и нешто години :rofl:rofl:rofl
И ај кажи после дали не се глупи, Хахахаххахаха

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Абе пази го ова бе брат, дека по дедо ми сум крстен нели Трајче, и он бил во дворот излезен и го прашале каде е Трајче, и он вика јас сум, и овие го прашуваат вие ли аплициравте за во ЕБР, а човекот 70 и нешто години :rofl:rofl:rofl
И ај кажи после дали не се глупи, Хахахаххахаха
Зато дојди си во војска како нас, барем вицовите ни се посимпатични:
Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација. Извадил од џебот марама и почнал да мафта со неа.
Командантот: Коле! На што помислуваш кога мавтам со марамата? Коле: На разделба.
Командантот: Одлично! Асоцијацијата е разделба... Миле, а ти на што мислиш?Миле: На оро. Командантот: Браво! Асоцијацијата е оро...
Блажо, ти на што мислиш кога мавтам со марамата?
Блажо: На секс.
Командантот: Како можеш да помислиш на секс кога ти мавтам со марамата?
Блажо: Јас цело време мислам на секс, мавтал ти со марамата или не!

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Trajche и parvati абе почнав да играм Call of Duty modern 3 live. И сега кога земам M16 gt ја репетирам и пукам испрекинато после неколку пати ми се уклучува рафалот и дур не се потрошит цел шаржер не исклучува. И уште еден баг шо имат играва, кога ќе стегнам save game ми излегува во опција just load, и сега кога прекинаја женскиве да читаат, некој порнич ако можит да ми препорачате for tonight.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Trajche и parvati абе почнав да играм Call of Duty modern 3 live. И сега кога земам M16 gt ја репетирам и пукам испрекинато после неколку пати ми се уклучува рафалот и дур не се потрошит цел шаржер не исклучува. И уште еден баг шо имат играва, кога ќе стегнам save game ми излегува во опција just load, и сега кога прекинаја женскиве да читаат, некој порнич ако можит да ми препорачате for tonight.

:rofl:rofl:rofl
Излези ти вечер и репетирај го кај шо треба, не да играш Кол оф Дјути или да бараш овде линкови да ти помогнеме :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Storia di ordinaria follia (Salieri) FULL MOVIE

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Magnolya

Истакнат Член
25 ноември 2012
10
44
113
L.A
Море тапсон има и женски што играат CoD. (facepalm)(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Еве ме мене.Поздрав од рајот.Јас овде стигнав :D.Очајно ми треба кафе некој да ми свари? (wasntme)
tumblr_mf4urtKcWg1rczm30o1_400_large.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.