Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
ејј хаха :D имам јас амаааа мојот е малку пародија бизнис план во Power point како презентација...
професорот по бизнис ни даде задача на сите поделени во групи да изработиме бизнис план и ние ( додека сите други сериозни правеа планови за фармацевтски компании, лекови и препарати за уабвина) сакајќи да бидеме оргинални фрливме се на една карта и направивме.... сега ми е срам од тоа.
ама концептот е тој, ако нема некој друг со нормален бизнис план ќе ти го пратам мојот : )
дај прати ми, ем да се посмеам, ем да видам како се изработува :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
наполнале 13 години и вечерта ајде излезени во ноќен клуб. ој чивча нона

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
наполнале 13 години и вечерта ајде излезени во ноќен клуб. ој чивча нона
Не е само денешнава младина. Туку и вчерашната исфрустрираност која се лечи на денешнава.
Да речеме као копиљ си пекал по Гем бој ама нишо од тоа, и сеа по 20 и кусур години основаш фамилија и детето пека по гембој. За да не ги има истите хирови шо ти си ги имал као мал, му купуваш едно такво. И детето задоволно.... за некое време.

Поентата на причата е дека некогаш желбите се потребни за одење понатака. Во овој случај и дете од 13 години ќе пека по клубови кога родителите на неговите другар4иња си ги пуштаат. Општеството се мења. За жал по надолна линија.

Статус
Затворена за нови мислења.