Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
399313_468498993191642_1344408292_n.jpg
:wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Luckky

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Деца слаиф роѓендан куде мене на работу
што га има едно фраерче каваљерче малечко, не сте сфесни колко ги се пушта убаво на сфи девојчиња : )
сипуе ги сокчеее, доближуе ги столче да седнеф, сфака чаз мали (y)

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
На светот постојат сеуште навистина прекрасни луѓе.
И прекрасно е чувството кога ќе запознаеш таква личност, си се смешкаш самозадоволно и светот ти е обоен со целата палета на виножитото .
emoticon-0100-smile.gif

ќе се пронајде тој што треба*

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
СДК1 дека денеска денот ми беше прекрасен за разлика од вчера.Уште рано наутро мама ме разбуди и ми рече дека има изненадување за мене.Прво што помислив е дека ми купила кола (wasntme).Излеговме и отидовме на шопинг.:frantic Немате појма колку се израдував.Одамна не сме биле заедно на шопинг,затоа што е многу проблематична кога се работи за мене. Цитирам ''Ама ќерко ова ти е големо.Не не ова е претесно.Ај де ќе видиме на друго место. |-( Денеска не беше таква,него јас неможев да се одлучам кој фустан да си го купам дали зелениот или синиот.Тешка одлука беше,па затоа си ги купив двете :sram.Сега кога татко ми ќе ја види сметката... :D
СДК2 Може превише го тупам за нова година ама шта че те. :D Нема спас од мене.Прелистував и најдов една многу убава елка која ја изработиле од пластични шишиња во Каунас-Литванија. (bravo) Секоја чест,вакво нешто кај нас кај и да е во следните педесет години ќе биде.Ама ако.
2zmgzdj9.jpg

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
СДК .. колку е добро кога некој ти зборува двосмислено .. и си го сфаќаш на прва бе :sreken
СДК2: Форумчево стана Boooooooooooriiiiiiiiiiiing .. отвараш форум и само правиш (yawn) .. и си стискаш икс најгоре десно ^_^

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мали е закон!!!
На поваѓање цуна едно девојче и ву вика дека вечер ке гу с'нуе : ) hehehahae
Сфиѓа ми се и тој што цел роѓендан заедно отиде на кошарку (y) Ке грми сала ! : )

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Ви мафтам со црвено марамче извезено по рабовите, мое граѓанство.
Не плачете по мене.
Ми даваат да јадам, вода, чат пат и по некоја цигара...убаво ми е.
А, викаат надвор минус било...не знам, не ме занима.Јас битно напреднав у плус, у спојлерите :unsure

Тукууу, се мислам, еве кај и да е, 21-ви се ближи, а јас не знам шо да носам?!
Можеби подвезици само, никад се не зна што те очекува у паралелен универзум, али најбољи старт на следниот живот е со секс.

И тоа у кратки црти...
Пријатно!

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Знаете она на филмовите кога дечкото и се јавува на девојката и и‘ вели излези надвор имаш изненадување? И кога излегува го гледа него. :giggle
Епа така и јас вчера, ми ѕвони и ми вика излези надвор ти пратив еден поклон по еден другар(тој “поклон“ една недела го погодував) те чека пред порта, се облеков и брзам да излезам, и шарам со погледот неговиот другар и кога гледам тој стои. :)
Ептен ме изненади, бидејќи јас знаев дека нема да си дојде, а не се иамвме видено 3 недели.(wasntme)

Се стопив и се изгубив во неговите прегратки.

:giggle

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК дека живееме во култура која ја обесхрабрува емпатијата. Култура која често ни сугерира дека главната цел во животот е да се биде богат, згоден, млад, познат, безбеден и анимиран. Култура во која вистинските вредности не вредат ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.