Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
СДК синоќа се исплашив до смрт :place
Елката оваа година ја ставивме во мојата соба и си легнав синоќа порано причина:незнам оти :D
Кога одеднаш слушнав на земјата бумммммммм :eek си реков шо се случува.
Кога ќе видам елката на земјата,лампионите насекаде а мојата "овца'' т.е така ја викам мачката кога ќе ме изнервира :D.Си стои до елката и ме гледа со милните очи како ќе изреагира.Ме погоди тоа како ме гледаше инаку (punch)
Поздрав Лепа:D
303882_10151332479305211_357286079_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Какво спиење сум истерала еј :D
Да можев ке продолжев ама...
И вака е добро.
Се тера...Уште само да се симни филмот па можеби ке го гледдам или ке се дружам со книгата.|-(

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Знаете она на филмовите кога дечкото и се јавува на девојката и и‘ вели излези надвор имаш изненадување? И кога излегува го гледа него. :giggle
Епа така и јас вчера, ми ѕвони и ми вика излези надвор ти пратив еден поклон по еден другар(тој “поклон“ една недела го погодував) те чека пред порта, се облеков и брзам да излезам, и шарам со погледот неговиот другар и кога гледам тој стои. :)
Ептен ме изненади, бидејќи јас знаев дека нема да си дојде, а не се иамвме видено 3 недели.(wasntme)

Се стопив и се изгубив во неговите прегратки.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Best night ever. Снег, романтики, неговата насмевка, неговата прегратка.... Уффф да можев само повеќе да останам синоќа. Не ми беше важно што во ресторанот имаше уште еден цел куп луѓе, за мене, исто како само ние двајца да бевме таму :zelen Не знаев дека постои неговата џентлменска страна. Ама ако... I love him either way... (inlove)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and Mila Kunis
Статус
Затворена за нови мислења.