Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Денес спасив мачор. Бело со портокалово :) Прекрасно е чувството кога се гали. Беше смрзнат. Барем ќе има топол дом и храна.
Сакам животни повеќе од луѓе!

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Сакам да прашам зашто некои девојки (да речиме моја возраст) идат со постари да не речам над 30? :) онака....гледам на фејсбук, другарки, со постари :)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Сакам да прашам зашто некои девојки (да речиме моја возраст) идат со постари да не речам над 30? :) онака....гледам на фејсбук, другарки, со постари :)

Ќе си земам за дозвола да ти одговорам, иако сум машко, зашто имам зборувано многу со девојки на темава. :)
Затоа што као тие машки се поискусни, постабилни и позрели... Не заборавај го она сеприсутно (и често погрешно) мислење меѓу џенцките дека зрелоста на машкото заостанува неколку години во поглед на неговата возраст. Да речеме ако девојката има 23 години, и оди со дечко од 24 години, тој размислува „како 19-годишник“. Епа ако бил 30, таман ќе размислувал за нејзините критериуми. :)
Плус, покрај постарите момаци се осеќале позаштитени.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Ќе си земам за дозвола да ти одговорам, иако сум машко, зашто имам зборувано многу со девојки на темава. :)
Затоа што као тие машки се поискусни, постабилни и позрели... Не заборавај го она сеприсутно (и често погрешно) мислење меѓу џенцките дека зрелоста на машкото заостанува неколку години во поглед на неговата возраст. Да речеме ако девојката има 23 години, и оди со дечко од 24 години, тој размислува „како 19-годишник“. Е, демек ако е над 30, таман ќе си размислува. :)
Сега разбирам зашто кога имав 18-19 ми се лепеа 14 годишни :) Педофил :)
---------
Еве ти пример :) можеби лош :) јбг :) Моја школска на 15 се фати со братучед ми :) Тој ако не се лажам беше тогаш 26-7 :) некако ко чудно ги гледаа :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and Nighty

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
хоу хоу хоуу
надвор ладно, смрзнат поглед преку прозорот ... натре филмови, камин+џоинт+реге ... уште Јами ми фали со кафето да ми дојде , а ако не дојде уште 2 мин , ке заборавам што чекав (smoke) :nerd

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
хоу хоу хоуу
надвор ладно, смрзнат поглед преку прозорот ... натре филмови, камин+џоинт+реге ... уште Јами ми фали со кафето да ми дојде , а ако не дојде уште 2 мин , ке заборавам што чекав (smoke) :nerd
што ти е ова pere? :eek :giggle

Статус
Затворена за нови мислења.