Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сакам да кажам дека само melpomena си пишувам во припејт (после ова ни она нема да ми пишува) и дека почна да ми се свиѓа женскава

Мелка може само да ти се свиѓа :zelen

Забраи да прашаш нешто : )
Ѓе си бре Алба Ефтова : ) hh на сфадбу лани или летоска киеш ? : )
кд ке га читаш овој до лани стаи зи зборче 'беше' ја забраи да стау Ч ) hhh

Edit офф : ) Majore не рапај барем у тему скд/нсдп
Он Tопик Мајоре: Викам : ) ако бе доди : )
ма причај српски да би те цео свет разумео :zelen куде нас “ беше “ е за секое време:zelen
Ја беше
Ти беше
Тој/таа беше
:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мелка може само да ти се свиѓа :zelen

ма причај српски да би те цео свет разумео :zelen куде нас “ беше “ е за секое време:zelen
Ја беше
Ти беше
Тој/таа беше
:zelen
Тоа е Лице, не време (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Edit офф : ) Majore не рапај барем у тему скд/нсдп
Он Tопик Мајоре: Викам : ) ако бе доди : )
И да дојдам ич тебе не ти текнува на онаа работана шо сакам да ја прајме.
Летото од намигнување брчки на челово ми се направија, и ти пак со твоите муабети- брат абе не таму да не одиме, знајш штраф маф мутер, ова она, бело црно бело, де ен ка и ем ди ем- каква камуфлажа напрајв на постов, 1 недела ќе требит да го дешифрираш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and parvati

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
да за секое лице во еднина :zelen убаво му викам да прича српски повеќе ке се разбереме :zelen
5. Официјален јазик на „Црнобело форум“ е македонскиот. Тoа значи дека сите постови мора да бидат исклучиво на овој јазик. Толеранција може да има само кога се поставува текст напишан на јазик сличен на македонскиот, но само ако тој текст е со намера да се развие дискусија и доколку не е тенденциозно насочен против форумот и против македонската култура, историја и традиции. Секое непочитување на ова правило, веднаш повлекува времено или трајно отстранување од форумот. На „Црнобело форум“ препорачано е користење на кириличното писмо, сепак доколку се злоупотреби непочитувањето на оваа препорака можни се дополнители санкции.

Јас се чувствувам омаловажен од твоите постови на српски јазик. Со тоа што ти пишуваш на српски ја негираш целата историја на Македонскиот народ и целото страдање кое било предизвикано од народот кој што го зборува јазикот на кој што ти сакаш да пишуваш. Барам санкции од модераторите за тебе и твојот јазик. (punch)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
5. Официјален јазик на „Црнобело форум“ е македонскиот. Тoа значи дека сите постови мора да бидат исклучиво на овој јазик. Толеранција може да има само кога се поставува текст напишан на јазик сличен на македонскиот, но само ако тој текст е со намера да се развие дискусија и доколку не е тенденциозно насочен против форумот и против македонската култура, историја и традиции. Секое непочитување на ова правило, веднаш повлекува времено или трајно отстранување од форумот. На „Црнобело форум“ препорачано е користење на кириличното писмо, сепак доколку се злоупотреби непочитувањето на оваа препорака можни се дополнители санкции.

Јас се чувствувам омаловажен од твоите постови на српски јазик. Со тоа што ти пишуваш на српски ја негираш целата историја на Македонскиот народ и целото страдање кое било предизвикано од народот кој што го зборува јазикот на кој што ти сакаш да пишуваш. Барам санкции од модераторите за тебе и твојот јазик. (punch)
Знам сега Александар Македонски се превртува во гробот заради мене :(

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com

И ја барам санкции за твојот јазик господине parvati, еве на пример санкција да биде на твојот јазик пенисот на The_Mayor да го клајме и да те санкционираме. Срам да ти е парвати нашиот народ толку векови и милениуми и вечности страдаше за ти со твојот јазик лигав со пљунки да не омаловажуваш тука наместо да праиш арно и да го користиш својот јазик за други работи како во горенаведеното.

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
И ја барам санкции за твојот јазик господине parvati, еве на пример санкција да биде на твојот јазик пенисот на The_Mayor да го клајме и да те санкционираме. Срам да ти е парвати нашиот народ толку векови и милениуми и вечности страдаше за ти со твојот јазик лигав со пљунки да не омаловажуваш тука наместо да праиш арно и да го користиш својот јазик за други работи како во горенаведеното.
потполно се согласувам , само да не апе?

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Знам сега Александар Македонски се превртува во гробот заради мене :(
Тоа за тебе било, ја мислев за парвати. Епа тебе би те санкционирал со истата санкција како за парвати.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The_Mayor
Статус
Затворена за нови мислења.