Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Anacal

Полноправен Член
19 јануари 2013
45
29
18
Денес сум екстремно нервозна, всушност вечерва. Некои луѓе едноставно немаат контрола врз своите агресивни нагони, па заради нив мора трети личности да патат и да се нервираат.

Што луѓе ќе бевме бе. Да не знаеш да се воздржиш и да ги решиш проблемите со разговор, туку одма мора со навреди, боксови и не знам ти таму што. Мразам да пцујам, ама вечерва се изнакажав се и сешто за веков и векови. Маме ви е**м на сите што ми ја уништивте вечерта.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да кажам дека младинава од што е арогантна дури и глупава станува :)
Така само ти изгледа :)
Што се овие изрази од тебе?Речи станува не паметна :D

Читајќи две различни приказни на два различни форуми, озбилно веќе не знам кој е кој и какви се бенефициите од тоа да склопиш 100 различни души во еден „свој“ интернет профил.
Луѓе, озбилно внимавајте што и со кого споделувате на интернетов. Ве молам.
И не заборавајте дека кога ќе кликнете Х горе, останувате истите што сте биле пред да го отворите интернет прелистувачот, без разлика колку гламурозен и возбудлив си го претставувате животот на еден форум.
Кога Електра зајадливо ви јаде трици, не е од причина што е искомплексирана крава што само седи зад монитор и прати кој што прави, туку оти е свесна дека иде до вакви ситуации. Па вие пак расфрлајте се со низа лични податоци кои може да завршат којзнае каде. Се надевам нема да ви пречи и да се буните тогаш, оти нели, битно сега на форум сте се здобиле со лајк и титула за „храброст и отвореност.“
И искористете го денов, прекрасен е.

Па вие пак расфрлајте се со низа лични податоци кои може да завршат којзнае каде. Се надевам нема да ви пречи и да се буните тогаш, оти нели, битно сега на форум сте се здобиле со лајк и титула за „храброст и отвореност.“ (bravo)(bravo)

Што ако освен со ова нема со што друго да се расфрли?(wasntme)
Оти нели,сите сме со различна цел на форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Saladin

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Се врати мојата мачка дома тралалалала
Ми недостигаше нејзиниот шарм :igra
Лепотица е она <3

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Сас тија нови теме што се замлатуете такој, само форум ке остане без чланови. Од толко убав форум заебанцие, ово оно, те до што дотерасмо.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
ем недела, ем втора смена на работа, утре прва. ем Гоце Арнудов со Ех да беше стрела песнава....епа значи се читаме утре после 2 :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК џабе сум ги правел лабораториските, меиловите не стигнале до асистентите. Ајде Бобо од почеток 12 лабораториски за 2 дена...(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav
Статус
Затворена за нови мислења.