Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Тешко ми е ама ке ми помине...
Мора да помине :|
Глупав заб :(

Земи една цигара, истреси го тутунот на мало парче газа, натопи го со малку алкохол или вода и држи го некое време на забот кој боли. Никотинот има силнo аналгетско дејство. Се разбира поефективен е чист тутун ама при дефицит... добра е и било која цигара.
Или можеш да употребиш издробено каранфилче...

Едит: ова со тутунов порано се применувало и на исекотини и отворени рани, сега е премногу ризично поради можни инфекции, безбедна ефикасност само на заб.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
о
Тоа е. Има секаков народ.

Весне бе не се потресувај толку.
Никој тебе не те нападна туку само си искажаа свое мислење во врска со темата Јелена Карлеуша.
Па мораш да прифакаш критики...
Не е крај на светот ако немаат сите ко твоето мислење.

Земи една цигара, истреси го тутунот на мало парче газа, натопи го со малку алкохол или вода и држи го некое време на забот кој боли. Никотинот има силни аналгетско дејство. Се разбира поефективен е чист тутун ама при дефицит... добра е и било која цигара.
Или можеш да употребиш издробено каранфилче...

фала ке пробам (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Која атмосфера луѓе...си чекаш во редот во банка кој е 400 километри долг (пензите денес стигнале), и осеќаш парфеми од кромид, ракија, лук и ред тукви такви ароматизирани ствари...а јас пак пред да одам се напрскав со ван милион, и едно време кога ми текна, толку засрамен се почувствував- помислив дека им смрдам (facepalm)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Која атмосфера луѓе...си чекаш во редот во банка кој е 400 километри долг (пензите денес стигнале), и осеќаш парфеми од кромид, ракија, лук и ред тукви такви ароматизирани ствари...а јас пак пред да одам се напрскав со ван милион, и едно време кога ми текна, толку засрамен се почувствував- помислив дека им смрдам (facepalm)
Ете од кај црпел Патрик Зискинд за неговото ремек дело. По дремење на шалтери, по киснење на автобуси ви вторник, петок и сабота. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
о
Тоа е. Има секаков народ.
Не треба да ги напаѓаш, има ваков или таков народ. Што ти се допаѓа тебе и мислиш дека е исправно а ги исполнува сите критериуми на форумов ( мислам не е спам итн) - прави го. И ни малку да не ти е гајле дали на некој му е битно дали ти е идол некој турбофолкер или те инспирирал некој. Сите сме различни, со различни сфаќања и желби. Терај си по твое :sreken

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Не треба да ги напаѓаш, има ваков или таков народ. Што ти се допаѓа тебе и мислиш дека е исправно а ги исполнува сите критериуми на форумов ( мислам не е спам итн) - прави го. И ни малку да не ти е гајле дали на некој му е битно дали ти е идол некој турбофолкер или те инспирирал некој. Сите сме различни, со различни сфаќања и желби. Терај си по твое :sreken
Точно е тоа но кога повеќе од тие народи кои се против мене ќе се свртат против мене се појаки и ме бркаат од форумот

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Точно е тоа но кога повеќе од тие народи кои се против мене ќе се свртат против мене се појаки и ме бркаат од форумот

Кој те брка бе девојче...зошто се ставаш при срце.Никој тебе не те критикува туку Јелена Карлеуша.
Не глуми жртва кога не си.

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103

Се’ додека немаат твое корисничко име и пасворд, нема начин да те избркаат од форумот. :giggle

Статус
Затворена за нови мислења.