Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
(facepalm) Гледам дека доста те удира спермата во глава, се гледам по други теми каде што коментираш, ама не сите размислуваат како тебе, ако излезеш со некоја на кафе одма да правиш нешто, не сум јас тој тип (сељачки) „нема женска што не ми се свиѓа„ Очигледно не си ја сватил мојава поента погоре, и друго...не верував дека ќе се крене волку галама, јас само си прокоментирав тоа што имав да кажам.
Не сум типот што го замислуваш, говорам нешто да си направил да и го одземеш вниманието, ето не сте се виделе одамна па и пак не сте поминале убаво, си нашла друга занимација. Сигурно дека не требало да и понудиш секс.

Мислам дека имам право да цитирам, ако е тоа дозволено се извинавам, само си ја искоментирав твојата ситуација, од грешките учиме нели? :)
Поздрав.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
(facepalm) Гледам дека доста те удира спермата во глава, се гледам по други теми каде што коментираш, ама не сите размислуваат како тебе, ако излезеш со некоја на кафе одма да правиш нешто, не сум јас тој тип (сељачки) „нема женска што не ми се свиѓа„ Очигледно не си ја сватил мојава поента погоре, и друго...не верував дека ќе се крене волку галама, јас само си прокоментирав тоа што имав да кажам.
Како бе така Трајче, излегува со тебе и си чепка таму на фб....кај смее така бе, кое е тоа понашање, наваспитана една.
+ јас и тебе те сметам крив што си и дозволил така да се понаша, абе строго (машки) ќе и кажиш да завшиме со муабетот/кафето и после нека си стегат лајкови таму, а не излегува со тебе и те игнорира, пак ќе речам, неваспитана една.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Луѓе! Не ми се верува (facepalm) Излегувам со една школска од средно, која студира во Скопје и не сме се виделе одамна, па отидовме на кафе да се видиме и направиме муабет и пратете ја ситуацијата. Вика дај ми го телефонот, и го давам...се вклучува на Фејсбук, и си пишува со тој од спротивната маса, и се договараат да се видат вечерва, па добро бе човече...до толку ли е се отидено, не се ни самите свесни колку ги затупува таквата комуникација, мое мислење. Еј! (facepalm) Па не за џабе викаат, после нема потреба и да се видат ќе си праќат бакнежи и ќе имаат сајбер секс. Во ист кафич, преку една маса, си пишуваат на Фејсбук. Кадееее?!! :frantic

Епа таков точак од девојче, поарно уште од старт да си ја покаже глупавоста, отколку да ти глуми нешто на првите дејтови, уште повеќе да ја засвиѓаш и на крај нејзината "интелегенција" да исплива на површина.

И не, не сите девојки сакаат јаки "ебачишта" што ќе напнуваат уште на прв дејт нешто. Има девојки што сакаат да излезат со најс гајс. As a matter of fact остави ги таквите да си пуштаат срценца на ѕид и да се боцкаат, а ти најди си нормална девојка што фејсбукот би го заменила со кафе.

Мајко му стара, не им е доволно цел ден што го отепуваат на фејсбук, мора и кога се излезени да се чекираат, тагнуваат и проверуваат хоум пејџ на секои 2 минути...

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Не сум типот што го замислуваш, говорам нешто да си направил да и го одземеш вниманието, ето не сте се виделе одамна па и пак не сте поминале убаво, си нашла друга занимација. Сигурно дека не требало да и понудиш секс.

Мислам дека имам право да цитирам, ако е тоа дозволено се извинавам, само си ја искоментирав твојата ситуација, од грешките учиме нели? :)
Поздрав.

До некаде си во право, уште кога ќе видиш она пие вино, јас вода, може да имаш перцепција на која распостранетост ни се дијагоналите. Заеднички муабет никаков.

Секако, дека имаш право да цитираш кого сакаш, никој не го успорува тоа ниту е против правила, ниту јас имам нешто против, затоа и нема да го прифатам твоето извинување, зошто немаше потреба од тоа.

Како бе така Трајче, излегува со тебе и си чепка таму на фб....кај смее така бе, кое е тоа понашање, наваспитана една.
+ јас и тебе те сметам крив што си и дозволил така да се понаша, абе строго (машки) ќе и кажиш да завшиме со муабетот/кафето и после нека си стегат лајкови таму, а не излегува со тебе и те игнорира, пак ќе речам, неваспитана една.

Така е Мајоре :D

Selene
И уште нешто, гледам дека кај повеќето сум оставил впечаток со мислењето, дека со неа сум излегол као да правам нешто, а уствари ни на крај памет не ми дошло до тоа, а камо ли со неа.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
До некаде си во право, уште кога ќе видиш она пие вино, јас вода, може да имаш перцепција на која распостранетост ни се дијагоналите. Заеднички муабет никаков.

Секако, дека имаш право да цитираш кого сакаш, никој не го успорува тоа ниту е против правила, ниту јас имам нешто против, затоа и нема да го прифатам твоето извинување, зошто немаше потреба од тоа.
Ништо значи не си направил, мислев дека аватарот ти дава сила али ништо.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Ништо значи не си направил, мислев дека аватарот ти дава сила али ништо.

Многу погрешна слика имаш друже за мене, не ми се допаѓа, но нема да останам должен, да не одговорам.
Јас ако вежбав за да фаќам девојки со телото„ далеку„ ќе стигнев до сега. А ги има такви, да поголем процент се, затоа и ти ме ставаш во тој кош, те сваќам. Но јас ќе кажам дека ги жалам таквите.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Многу погрешна слика имаш друже за мене, не ми се допаѓа, но нема да сотанам дожен, а да не одговорам.
Јас ако вежбав за да фаќам девојки со телото„ далеку„ ќе стигнев до сега. А ги има такви, да поголем процент се, затоа и ти ме ставаш во тој кош, те сваќам. Но јас ќе кажам дека ги жалам таквите.
Сам си се фаќаш у кошот. Никој не ти го кажа ова. Ај барем те рекламирам, можи некоја ке ти пријде, па после ќе треба да частиш пиво.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Сам си се фаќаш у кошот. Никој не ти го кажа ова. Ај барем те рекламирам, можи некоја ке ти пријде, па после ќе треба да частиш пиво.

Страшно (facepalm) Помеѓу нас двајца дискусијата сметам дека е завршена, и така премногу отидовме оф топик, ќе не испокараат модераторите.

Статус
Затворена за нови мислења.