Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Луѓе! Не ми се верува (facepalm) Излегувам со една школска од средно, која студира во Скопје и не сме се виделе одамна, па отидовме на кафе да се видиме и направиме муабет и пратете ја ситуацијата. Вика дај ми го телефонот, и го давам...се вклучува на Фејсбук, и си пишува со тој од спротивната маса, и се договараат да се видат вечерва, па добро бе човече...до толку ли е се отидено, не се ни самите свесни колку ги затупува таквата комуникација, мое мислење. Еј! (facepalm) Па не за џабе викаат, после нема потреба и да се видат ќе си праќат бакнежи и ќе имаат сајбер секс. Во ист кафич, преку една маса, си пишуваат на Фејсбук. Кадееее?!! :frantic

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Луѓе! Не ми се верува (facepalm) Излегувам со една школска од средно, која студира во Скопје и не сме се виделе одамна, па отидовме на кафе да се видиме и направиме муабет и пратете ја ситуацијата. Вика дај ми го телефонот, и го давам...се вклучува на Фејсбук, и си пишува со тој од спротивната маса, и се договараат да се видат вечерва, па добро бе човече...до толку ли е се отидено, не се ни самите свесни колку ги затупува таквата комуникација, мое мислење. Еј! (facepalm) Па не за џабе викаат, после нема потреба и да се видат ќе си праќат бакнежи и ќе имаат сајбер секс. Во ист кафич, преку една маса, си пишуваат на Фејсбук. Кадееее?!! :frantic
Пер .. се отишло у неповрат ..

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
може си сакаат дискретност и ти па колку го тупиш :zelen
Абе има многу опции, на многу места ми отиде паметот, само на крај си реков, боже со кого излегов (facepalm) Такви киксови, нема во мое друштво :D Или ние сме старомодни (wasntme)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Абе има многу опции, на многу места ми отиде паметот, само на крај си реков, боже со кого излегов (facepalm) Такви киксови, нема во мое друштво :D Или ние сме старомодни (wasntme)
ај молимте без глимење на Мис на светот зш одамна престанаа женските да свршуваат на онаа позната реченица- ДА ИМА МИР ВО СВЕТОТ;)

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Епа не си и бил интересен и не си бил способен за нешто, затоа вака ти прави.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and The_Mayor

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Епа не си и бил интересен и не си бил способен за нешто, затоа вака ти прави.

(facepalm) Гледам дека доста те удира спермата во глава, се гледа по други теми каде што коментираш, ама не сите размислуваат како тебе, ако излезеш со некоја на кафе одма да правиш нешто, не сум јас тој тип (сељачки) „нема женска што не ми се свиѓа„ Очигледно не си ја сватил мојава поента погоре, и друго...не верував дека ќе се крене волку галама, јас само си прокоментирав тоа што имав да кажам.

Статус
Затворена за нови мислења.