Пер .. се отишло у неповрат ..Луѓе! Не ми се верува Излегувам со една школска од средно, која студира во Скопје и не сме се виделе одамна, па отидовме на кафе да се видиме и направиме муабет и пратете ја ситуацијата. Вика дај ми го телефонот, и го давам...се вклучува на Фејсбук, и си пишува со тој од спротивната маса, и се договараат да се видат вечерва, па добро бе човече...до толку ли е се отидено, не се ни самите свесни колку ги затупува таквата комуникација, мое мислење. Еј! Па не за џабе викаат, после нема потреба и да се видат ќе си праќат бакнежи и ќе имаат сајбер секс. Во ист кафич, преку една маса, си пишуваат на Фејсбук. Кадееее?!!
Пер .. се отишло у неповрат ..
аман бе ја мислев иста возраст се ..Ај оваа 20 години, ами тој 30, барем го сметам за посериозен, зрел, а он... бетер од тинејџер
може си сакаат дискретност и ти па колку го тупишАј оваа 20 години, ами тој 30, барем го сметам за посериозен, зрел, а он... бетер од тинејџер
Абе има многу опции, на многу места ми отиде паметот, само на крај си реков, боже со кого излегов Такви киксови, нема во мое друштво Или ние сме старомодниможе си сакаат дискретност и ти па колку го тупиш
ај молимте без глимење на Мис на светот зш одамна престанаа женските да свршуваат на онаа позната реченица- ДА ИМА МИР ВО СВЕТОТАбе има многу опции, на многу места ми отиде паметот, само на крај си реков, боже со кого излегов Такви киксови, нема во мое друштво Или ние сме старомодни
Епа не си и бил интересен и не си бил способен за нешто, затоа вака ти прави.Луѓе! Не ми се верува Излегувам со една школска од средно, која студира во Скопје и не сме се виделе одамна, па отидовме на кафе да се видиме и направиме муабет и пратете ја ситуацијата. Вика дај ми го телефонот, и го давам...се вклучува на Фејсбук, и си пишува со тој од спротивната маса, и се договараат да се видат вечерва, па добро бе човече...до толку ли е се отидено, не се ни самите свесни колку ги затупува таквата комуникација, мое мислење. Еј! Па не за џабе викаат, после нема потреба и да се видат ќе си праќат бакнежи и ќе имаат сајбер секс. Во ист кафич, преку една маса, си пишуваат на Фејсбук. Кадееее?!!
Епа не си и бил интересен и не си бил способен за нешто, затоа вака ти прави.