Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
хаха даааа бееее како не ми текна порано на ова:giggle
озбилно си имам мака бе...и тоа како ми се вртат такви страшни работи во глава појма неам:ladno
А да пробаш да мислиш на убави работи?

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
ма времево не е нормално :frantic
Човек неможе вратата од кола да си ја отвори .. морав да влегувам од задна :frantic алоооооо

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
хаха даааа бееее како не ми текна порано на ова:giggle
озбилно си имам мака бе...и тоа како ми се вртат такви страшни работи во глава појма неам:ladno

Одамна веќе имам слушнато дека соновите најчесто ни се последица на нешто што ни се случувало или на работи што сме ги мислеле или пак потсвесно ни се дешавало во мислите...убаво вика Ема, пробај да мислеш на убави работи :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Како да престанам да сонувам?:( барем овие хорор соништава да ги избркам:place
Пушти си на плеер некоја релаксирачака музика на километар, опни си слушалици и заспиј. Мене ми успеало ова.
Втора солуција - еден бедоксин ќе те потсмири тро, и врати му се на сонот.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Пушти си на плеер некоја релаксирачака музика на километар, опни си слушалици и заспиј. Мене ми успеало ова.
Втора солуција - еден бедоксин ќе те потсмири тро, и врати му се на сонот.
Така бе Саладине .. цела година спијам со слушалки ^_^

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Одамна веќе имам слушнато дека соновите најчесто ни се последица на нешто што ни се случувало или на работи што сме ги мислеле или пак потсвесно ни се дешавало во мислите...убаво вика Ема, пробај да мислеш на убави работи :)
Абе тоа да,нели најчесто се сонува она преку ден што ни се случува...ама од каде бе во сон ми искочи глава од мртва чавка,ме каснала меѓу гради и ми направила рана? И цела потресена се будам задишана...е*ате сонот,не ми го треба таков што повеќе ќе ме вознемири од што ќе ми ја одмори главава..:cenzura

Статус
Затворена за нови мислења.