исто и тука .. едвај си дојдов дома .. пуштив клима в кола .. ма се живо. Џабе : )На дечко ми прозорците му замрзнаа не се отвараа
исто и тука .. едвај си дојдов дома .. пуштив клима в кола .. ма се живо. Џабе : )На дечко ми прозорците му замрзнаа не се отвараа
Абе тоа да,нели најчесто се сонува она преку ден што ни се случува...ама од каде бе во сон ми искочи глава од мртва чавка,ме каснала меѓу гради и ми направила рана? И цела потресена се будам задишана...е*ате сонот,не ми го треба таков што повеќе ќе ме вознемири од што ќе ми ја одмори главава..
Се надевам,и едвај чекам да пројде...Што знам што да ти речам, мора да е производ на некоја твоја машта да ја наречам, или пак краен случај производ на негативни мисли кои постојано ти се вртат низ глава преку ден...да ти кажувам што све јас имам сонувано, ќе си направиш еден фејс плам...ама период е, ќе помине, барем кај мене беше така : )
така сме научени, во лето ни е прежешко не ни одговара, во зима ни е ладно пак не ни одговара...никаквата со насЛугето на месечината стапнаа па не се чудат,а некои се чудат на ладното време во зима многу чудно,многу
Се надевам,и едвај чекам да пројде...
Можда ради испитнава сесија ми е де...
Пролет .. и само пролет.така сме научени, во лето ни е прежешко не ни одговара, во зима ни е ладно пак не ни одговара...никаквата со нас
И подуени очи од полен ко на мисир пред клање.Пролет .. и само пролет.
работата е само што сега веќе нема ни пролет ни есен, немаме преоден период за да можеме да се прилагодиме од топло на ладно и обратно...сега е или зима или лето...Пролет .. и само пролет.
не сум алергичен на ништо такво .. така да мене ми е окејИ подуени очи од полен ко на мисир пред клање.
Најбоље!
Знам .. но тука се случува добра пролет .. бар се случуваше изминатово време.работата е само што сега веќе нема ни пролет ни есен, немаме преоден период за да можеме да се прилагодиме од топло на ладно и обратно...сега е или зима или лето...