Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Абе тоа да,нели најчесто се сонува она преку ден што ни се случува...ама од каде бе во сон ми искочи глава од мртва чавка,ме каснала меѓу гради и ми направила рана? И цела потресена се будам задишана...е*ате сонот,не ми го треба таков што повеќе ќе ме вознемири од што ќе ми ја одмори главава..:cenzura

Што знам што да ти речам, мора да е производ на некоја твоја машта да ја наречам, или пак краен случај производ на негативни мисли кои постојано ти се вртат низ глава преку ден...да ти кажувам што све јас имам сонувано, ќе си направиш еден фејс плам...ама период е, ќе помине, барем кај мене беше така : )

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Што знам што да ти речам, мора да е производ на некоја твоја машта да ја наречам, или пак краен случај производ на негативни мисли кои постојано ти се вртат низ глава преку ден...да ти кажувам што све јас имам сонувано, ќе си направиш еден фејс плам...ама период е, ќе помине, барем кај мене беше така : )
Се надевам,и едвај чекам да пројде...:|
Можда ради испитнава сесија ми е де...:rolleyes::giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Лугето на месечината стапнаа па не се чудат,а некои се чудат на ладното време во зима :eek: многу чудно,многу :D
така сме научени, во лето ни е прежешко не ни одговара, во зима ни е ладно пак не ни одговара...никаквата со нас :zelen

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Се надевам,и едвај чекам да пројде...:|
Можда ради испитнава сесија ми е де...:rolleyes::giggle

ќе помине...;) ахх ама не кажуваш ти, ете што ти било причината, чавката ти е сигурно некој професор од факс :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Пролет .. и само пролет.
работата е само што сега веќе нема ни пролет ни есен, немаме преоден период за да можеме да се прилагодиме од топло на ладно и обратно...сега е или зима или лето...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
И подуени очи од полен ко на мисир пред клање.
Најбоље!
не сум алергичен на ништо такво .. така да мене ми е океј :D

работата е само што сега веќе нема ни пролет ни есен, немаме преоден период за да можеме да се прилагодиме од топло на ладно и обратно...сега е или зима или лето...
Знам .. но тука се случува добра пролет .. бар се случуваше изминатово време.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13
Статус
Затворена за нови мислења.