Едноставно е..немој да спиешКако да престанам да сонувам? барем овие хорор соништава да ги избркам
хаха даааа бееее како не ми текна порано на оваЕдноставно е..немој да спиеш
А да пробаш да мислиш на убави работи?хаха даааа бееее како не ми текна порано на ова
озбилно си имам мака бе...и тоа како ми се вртат такви страшни работи во глава појма неам
хаха даааа бееее како не ми текна порано на ова
озбилно си имам мака бе...и тоа како ми се вртат такви страшни работи во глава појма неам
Пушти си на плеер некоја релаксирачака музика на километар, опни си слушалици и заспиј. Мене ми успеало ова.Како да престанам да сонувам? барем овие хорор соништава да ги избркам
Така бе Саладине .. цела година спијам со слушалки ^_^Пушти си на плеер некоја релаксирачака музика на километар, опни си слушалици и заспиј. Мене ми успеало ова.
Втора солуција - еден бедоксин ќе те потсмири тро, и врати му се на сонот.
Абе тоа да,нели најчесто се сонува она преку ден што ни се случува...ама од каде бе во сон ми искочи глава од мртва чавка,ме каснала меѓу гради и ми направила рана? И цела потресена се будам задишана...е*ате сонот,не ми го треба таков што повеќе ќе ме вознемири од што ќе ми ја одмори главава..Одамна веќе имам слушнато дека соновите најчесто ни се последица на нешто што ни се случувало или на работи што сме ги мислеле или пак потсвесно ни се дешавало во мислите...убаво вика Ема, пробај да мислеш на убави работи
На дечко ми прозорците му замрзнаа не се отвараама времево не е нормално
Човек неможе вратата од кола да си ја отвори .. морав да влегувам од задна алоооооо