Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Кога само децава би читале книги колку што гледаат порничи, многу полесно и побрзо би дошле до женска чие име би било поразлично од Десанка. Ама пак тогаш јас би немала за што да јадам трици.
Озбилно сега, срамота е 20 годишен да не знае за гравитација. Сра-мо-та.
Утре ќе се буни на жена му - доилка оти градите не и’ биле до шија ко на тетките што го дружеле секој ден од морнитор.
Ај, небитно. Ми олади мене ручекот.
А оние што ја читаат искључиво Десанка Максимовиќ? Или тие се партизани у душа? xD

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
А оние што ја читаат искључиво Десанка Максимовиќ? Или тие се партизани у душа? xD
Ах, тука имаме неколку подгрупи, базирано на тоа кое нејзино дело го читаат.

Врт детињства - Педофили
Гозба на ливади - Авантуристи
Отворен прозор - Екстремисти
Страшна игра - Садо-мазохисти
Говори тихо - Доминантни
Мирис земље - Некрофили

Сигурно ќе се најде уште нешто, ама ај, другите ќе ги сместиме во партизани. :D

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Ама ве молам тие што зборуваат за мене какви мислења пишувам и се шегуваат да престанат,дајте луѓе не сте интересни.
Сега гледам колкава грешка направив што се зачленив тука,сепак мило ми е што запознав некои добри луѓе тука
(Knife,Давор,parvati,МиГ 21,JaMi,Aristokrat,Ночной охотник) :)
Jас веќе нема ни да поставувам мислења ниту ништо..(shake)
Остај ги. Не се навикнати на таква активност. И од толкава мрза, не можат да ги исклучат известувањата туку полесно им е да напаѓаат. И јас сум нова. И јас на почетокот пишував секаде, ама сфатив дека некогаш мислењето треба да си го задржам за себе. Ипак, македонски форум е... Типичен македонски форум. Не ме сфаќај погрешно, ни ти ни сите други. Преубаво ми е овде... Додуша, поубаво од било кој друг македонски форум. И сите се добри, но понекогаш сите претеруваат. Грешки сме, луѓе правиме. Продолжи со твојата активност и уживај. Ни го размрда малце форумот, онака сите почнавме да заспиваме (свака част на исклучоци).
Можеби и сега требаше да си го задржам мислењето за себе, ама денеска како воденица сум. На сите им трескам работи шо не сакам да ги кажам. Maybe it's better if I shut up for the rest of the day. И онака последнава недела живеам во кошмар. Излишно е да мрчам тука... безвезе... Fuck it all...Fuck life... И НАМЕРНО НЕ СТАВИВ ЦЕНЗУРА!

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ах, тука имаме неколку подгрупи, базирано на тоа кое нејзино дело го читаат.

Врт детињства - Педофили
Гозба на ливади - Авантуристи
Отворен прозор - Екстремисти
Страшна игра - Садо-мазохисти
Говори тихо - Доминантни
Мирис земље - Некрофили

Сигурно ќе се најде уште нешто, ама ај, другите ќе ги сместиме во партизани. :D

НЕ - СИ - ЗДРАВА! :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Кога само децава би читале книги колку што гледаат порничи, многу полесно и побрзо би дошле до женска чие име би било поразлично од Десанка. Ама пак тогаш јас би немала за што да јадам трици.
Озбилно сега, срамота е 20 годишен да не знае за гравитација. Сра-мо-та.
Утре ќе се буни на жена му - доилка оти градите не и’ биле до шија ко на тетките што го дружеле секој ден од морнитор.
Ај, небитно. Ми олади мене ручекот.

читаат бе овој Кoeљо....ко ќе прашаш некоја типка читаш..да , шо читаш? Па Паоло Коељо можда и нешто од семе снапово ..и така..ама глава оставам овој погоре ...шта је је ;) !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Badgirl шо се секираш уживај ...овде сме на дружба ....има супер дечки баш релаксирани...не верувам дека некој мислел лошо ако се пошегувал....имаш топло добредојде од мене...незнам коа си се зачленила ама еве ти посакувам убава дружба ..и јас сум нов член од пред некој месец...навистина е убаво и има супер кул луѓе на форумов(sun)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Сите мажи се исти, рекоа жените и продолжија да бираат.
по дм ми честитаат влијателност. сум бил влијателен. најверојатно треба да имам најмалку 1000 следачи

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
  • Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Foxboro

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
читаат бе овој Кoeљо....ко ќе прашаш некоја типка читаш..да , шо читаш? Па Паоло Коељо можда и нешто од семе снапово ..и така..ама глава оставам овој погоре ...шта је је ;) !!!
Не го потценувај Семе Синапово, па тоа е изворот на мудроста, почнувајќи од позадините и comic sans дречливиот текст наместен безврска, до срцепарателните captain obvious цитати. Мх!
А, тоа чинам мажите се повеќе насочени кон брат Пауло, и тоа стриктно кон „Алхемичарот“ и „Единаесет минути“ за да ловат женски со цитатите.
За жениве иде понежна варијанта со куп паломи во облик на Николас Спаркс или модите на Софи Кинсела.
Од понудениве...ја би радо Десанка Максимовиќ. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Anakin and Saladin
Статус
Затворена за нови мислења.