Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Здраво ЦрноБели како сте ми после оваа новогодишна еуфорија?
Срекна Нова година ,се што посакувате да ви се исполни,сите денови да ви бидат позитивни исполнети само со радост,љубов и убави моменти...:* (sun):)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Се моли Adobe Systems да издава нелиценцирани верзии на Photoshop за да можат момите од Македонија да стават слики од Нова Година на фејсбук. Стварно нема смисла, човек не може да манијачи ко шо треба.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Се молат џенцките од форумо да не ставаат провокативни аватари.
од Афторо​
Афтор бе? Жене су увреџене. Секој мора некако да се истакне, кој со што може и има.
Како инаку ние пусти, напачени форумски џемцки ќе дојдеме до израз и ќе освојуваме мажи овде, м? :rolleyes:

Туку видете што красни ни се новогодишниве програми. Да не беа логоата закитени со венчиња и Жаре Бербер да не носеше црвено капче, немаше ни да знаеме дека сме сред празници. Требало и Латас да го натераат да носи сред вести, пошто нели, он е ходајучи весник, па симболично да ја отвори сезоната.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
За некои луѓе не верувам дека постои институација во светов која би ги излечила нивните психолошки дивијантни постапки и психопореметени карактеристики.
За некои дешавки кои баш денес прв пат слушнав, почнувам да ја губам вербата во цела женска нација.
Не знаев дека сум бил толку строг/лош па да сите од прв до последен кријат, и вештачки го интерпретираат понашањето пред мене, по божем ќе ги тепам....иначе да, планирам да ги тепам деновиве, ама не потајно, планирам во јавност пред сите, мамето мамино нивно да им го е**м.:mad:
Не за џабе рекле старите: она што не може ѓаволот со нога, жената со пета го може.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Да не беа логоата закитени со венчиња и Жаре Бербер да не носеше црвено капче, немаше ни да знаеме дека сме сред празници.
А кој е тој Бербер? Латас го знам, тој јади трици на вести

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio
Статус
Затворена за нови мислења.