Ниедно од двете не се изолација, мислам поконкретно на друго нешто, второво ти е подоброMoжеш,има милион пештери низ земјава,башка постојат манастири ова посериозен муабет ти е второво

Ниедно од двете не се изолација, мислам поконкретно на друго нешто, второво ти е подоброMoжеш,има милион пештери низ земјава,башка постојат манастири ова посериозен муабет ти е второво

Ти сакаш на пуст остров?Ниедно од двете не се изолација, мислам поконкретно на друго нешто, второво ти е подобро![]()

Не верувам во господ па да се молам, господ е една глупава измислица и секогаш ќе биде. Дрога не ми треба фала, и ниту пустиот остров ниту манастирот не се изолација .. кажав дека зборувам за нешто поконкретноТи сакаш на пуст остров?
Па да мислам дека манастир е океј,поседиш едно месец дена се помолиш,избистриш глава,после може и поинаква перспектива ќе гледаш се,е таму дрога нема![]()

Ja поминав таа фаза со смеа и забава 24 пута 7 во 2008 летото на бда во офф-топик ...СДК дека овој ShakaZulu само у сериозни теми дава мислења.... аман више...дај придужи ни се во смеата и забавата досаден си више![]()

башка 2 казнени поени имав од тебе .. не ме познаваш тука знам .. али да ти кажам ник од БДА ме знаешJa поминав таа фаза со смеа и забава 24 пута 7 во 2008 летото на бда во офф-топик ...
Форум ти е нешто како муабет пред зграда, некогаш се зезаш а некогаш и квалитетни муабети паѓаат. За жал вториве се во многу помал број![]()

Врати му тука можеш,тука е Анархијабашка 2 казнени поени имав од тебе .. не ме познаваш тука знам .. али да ти кажам ник од БДА ме знаеш![]()
Нема зошто да му враќам .. типот си е баш одличен и ми одеше муабетот со него, башка ги добив затоа што ги заслужив .. нема што лево десноВрати му тука можеш,тука е Анархија

Мое маало а и пошироко низ Прилепов на ова 99.99% (ако ви одфрлиме скелротичните на болница) би рекле Си виде ти на ****Таков си е
...
додаток на муабетов колку да се дружи со тоа од погоре во цитатот. Да знам .. секако не ми беше тоа целта .. туку онака спомнав само дека се знаемеМое маало а и пошироко низ Прилепов на ова 99.99% (ако ви одфрлиме скелротичните на болница) би рекле Си виде ти на ****
(плус)
Еве едно смајлидодаток на муабетов колку да се дружи со тоа од погоре во цитатот.
ппс: Појма немам кој си, може ме знаеш / те знам ама тоа не ти дава никакво право да окарактеризираш било кого и во најопуштена ситуација.