Ниедно од двете не се изолација, мислам поконкретно на друго нешто, второво ти е подоброMoжеш,има милион пештери низ земјава,башка постојат манастири ова посериозен муабет ти е второво
Ниедно од двете не се изолација, мислам поконкретно на друго нешто, второво ти е подоброMoжеш,има милион пештери низ земјава,башка постојат манастири ова посериозен муабет ти е второво
Ти сакаш на пуст остров?Ниедно од двете не се изолација, мислам поконкретно на друго нешто, второво ти е подобро
Не верувам во господ па да се молам, господ е една глупава измислица и секогаш ќе биде. Дрога не ми треба фала, и ниту пустиот остров ниту манастирот не се изолација .. кажав дека зборувам за нешто поконкретноТи сакаш на пуст остров?
Па да мислам дека манастир е океј,поседиш едно месец дена се помолиш,избистриш глава,после може и поинаква перспектива ќе гледаш се,е таму дрога нема
Ja поминав таа фаза со смеа и забава 24 пута 7 во 2008 летото на бда во офф-топик ...СДК дека овој ShakaZulu само у сериозни теми дава мислења.... аман више...дај придужи ни се во смеата и забавата досаден си више
башка 2 казнени поени имав од тебе .. не ме познаваш тука знам .. али да ти кажам ник од БДА ме знаешJa поминав таа фаза со смеа и забава 24 пута 7 во 2008 летото на бда во офф-топик ...
Форум ти е нешто како муабет пред зграда, некогаш се зезаш а некогаш и квалитетни муабети паѓаат. За жал вториве се во многу помал број
Врати му тука можеш,тука е Анархијабашка 2 казнени поени имав од тебе .. не ме познаваш тука знам .. али да ти кажам ник од БДА ме знаеш
Нема зошто да му враќам .. типот си е баш одличен и ми одеше муабетот со него, башка ги добив затоа што ги заслужив .. нема што лево десноВрати му тука можеш,тука е Анархија
Мое маало а и пошироко низ Прилепов на ова 99.99% (ако ви одфрлиме скелротичните на болница) би рекле Си виде ти на ****Таков си е
...
Да знам .. секако не ми беше тоа целта .. туку онака спомнав само дека се знаемеМое маало а и пошироко низ Прилепов на ова 99.99% (ако ви одфрлиме скелротичните на болница) би рекле Си виде ти на ****
(плус)
Еве едно смајли додаток на муабетов колку да се дружи со тоа од погоре во цитатот.
ппс: Појма немам кој си, може ме знаеш / те знам ама тоа не ти дава никакво право да окарактеризираш било кого и во најопуштена ситуација.