СДП а мене што ме чеша окото ,што значи?ќе се караш со некого![]()
rolleyes:СДП а мене што ме чеша окото ,што значи?ќе се караш со некого![]()
rolleyes:Ќе гледаш некогоСДП а мене што ме чеша окото ,што значи?rolleyes:

Ајде доста со разочараност!Шо е оваНавистина сум разочаран од ограниченоста на некои луѓе што ги познавам. Не... не се глупи, далеку од тоа. Едноставно полни се со стереотипи а притоа те отсекуваат од секој вид на дискусија поради тоа што не сакаат да прифатат туѓо мислење.
Па нема да биде интересно ако сите мислат исто,ако сите изгледаат исто,ако сите се исти...тоа така треда да биде ...Прифати го како такво и терај даљееее
Ајде со позитивни мисли 

нескафе класик 
Не е до хомогеноста на мислење веруј. До стереотипите е и до попувањето како тоа колку е малициозно да се поседуваат а од друга страна, контрадикторноста си го прави своето. Пласирање на оригиналност по цена на тешкиот хипстеризам - само колку да се биде вон стадото а со тоа се плаќа цената на својата ограниченост. Или во превод - да се биде ограничен за да се биде вон стадото - да се нема стереотипи. Искрено подобро е да се поседуваат стереотипи и да се прифати тоа.Ајде доста со разочараност!Шо е оваПа нема да биде интересно ако сите мислат исто,ако сите изгледаат исто,ако сите се исти...тоа така треда да биде ...Прифати го како такво и терај даљееее
Ајде со позитивни мисли
![]()
Ја сум уникатен бе душо ... нема друг ко мене