СДП а мене што ме чеша окото ,што значи? rolleyes:ќе се караш со некого
СДП а мене што ме чеша окото ,што значи? rolleyes:ќе се караш со некого
Ќе гледаш некогоСДП а мене што ме чеша окото ,што значи? rolleyes:
Ајде доста со разочараност!Шо е ова Па нема да биде интересно ако сите мислат исто,ако сите изгледаат исто,ако сите се исти...тоа така треда да биде ...Прифати го како такво и терај даљееее Ајде со позитивни мислиНавистина сум разочаран од ограниченоста на некои луѓе што ги познавам. Не... не се глупи, далеку од тоа. Едноставно полни се со стереотипи а притоа те отсекуваат од секој вид на дискусија поради тоа што не сакаат да прифатат туѓо мислење.
Не е до хомогеноста на мислење веруј. До стереотипите е и до попувањето како тоа колку е малициозно да се поседуваат а од друга страна, контрадикторноста си го прави своето. Пласирање на оригиналност по цена на тешкиот хипстеризам - само колку да се биде вон стадото а со тоа се плаќа цената на својата ограниченост. Или во превод - да се биде ограничен за да се биде вон стадото - да се нема стереотипи. Искрено подобро е да се поседуваат стереотипи и да се прифати тоа.Ајде доста со разочараност!Шо е ова Па нема да биде интересно ако сите мислат исто,ако сите изгледаат исто,ако сите се исти...тоа така треда да биде ...Прифати го како такво и терај даљееее Ајде со позитивни мисли
Ја сум уникатен бе душо ... нема друг ко мене