Зошто си се крстила тогаш Черибл ако не си лоша. Зарем не значи тоа Лоша?Не бе срце, не се секирај, не сум до толку лоша
![]()
Зошто си се крстила тогаш Черибл ако не си лоша. Зарем не значи тоа Лоша?Не бе срце, не се секирај, не сум до толку лоша
![]()
нц, тоа значи дека сум беља, ама не и лошаЗошто си се крстила тогаш Черибл ако не си лоша. Зарем не значи тоа Лоша?
ако си ја бараш бељата тогаш можеш да се обратиш кај мене, а друга ствар е што ников ми е уште од пред 3 години, од форумот на кадевечер 
Ми се допаѓа дека си беља, јас си ја барам бељата почесто. Девојко каде вечер?нц, тоа значи дека сум беља, ама не и лошаако си ја бараш бељата тогаш можеш да се обратиш кај мене, а друга ствар е што ников ми е уште од пред 3 години, од форумот на кадевечер
![]()
Сакам да кажам (ова важи и за сите претходни постови кај што го имам испуштеноМи се допаѓа дека си беља, јас си ја барам бељата почесто. Девојко каде вечер?
Он топик-Тоа сакав да кажам
) декааа ако си ја бараш богами и ќе си ја најдеш
вечер нигде еве вака по форумов па за 2 саата и на работа
ако мислеше на тоа 
Што работиш? - Он топик- Сакам да пашам!Сакам да кажам (ова важи и за сите претходни постови кај што го имам испуштено) декааа ако си ја бараш богами и ќе си ја најдеш
вечер нигде еве вака по форумов па за 2 саата и на работа
ако мислеше на тоа
![]()
Ми се допаѓа сакам да кажам.Сакам да кажам т.е. да одговорамво кафич, шанкерка, келнерка, се по потреба
![]()
абе да не ни влезвет в припејтон преку цитираноно?
И јас тоа се чудев Гонзо, да ти кажам правоГонзо сакат нешто да прашат ама се срамит.
Он топик. Јас знам ама не му кажувам.

Јас ти викам дека чуден човек е овој Гонзо , и во припејт ми пишит некој глупости. - сакам да кажамИ јас тоа се чудев Гонзо, да ти кажам право![]()